استانداری گلستان
پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان > نسخه قابل چاپ > کارگروه سلامت و امنیت غذایی در شهرستان گنبد کاووس
صفحه نخست > اخبار فرمانداری / اخبار شهرستان > کارگروه سلامت و امنیت غذایی در شهرستان گنبد کاووس

کارگروه سلامت و امنیت غذایی در شهرستان گنبد کاووس


14 مرداد 1396. نويسنده: گنبد

کارگروه سلامت و امنیت غذایی در شهرستان گنبد کاووس

معاون سیاسی, اجتماعی فرمانداری ویژه گنبد کاووس در کارگروه سلامت و امنیت غذایی اظهار داشت: علیرغم بعضی از ساختارها و مسائل سعی داریم حوزه بهداشت و درمان را استاندارد و مطلوب پیش بیریم.
فرهاد شیبک افزود: کشتارگاه دام گنبدکاووس, ساختار کاملا سنتی دارد و در دوره های مختلف سبب شده تا مشکلاتی به وجود آید و برای تبدیل آن به کشتارگاه نیمه صنعتی و صنعتی نیاز است تا بخش خصوصی ورود کند.
وی تصریح کرد: با ورود بخش خصوصی قطعا برخی مسائل و مشکلات برطرف می شود و نیاز است در این حوزه امنیت غذایی و سلامت مردم مورد توجه قرار گیرد.
شیبک یادآور شد: باید تمامی مراحلی که در پروسه کشتار اتفاق می افتد از ورود دام به کشتارگاه گرفته تا کشتار و رسیدن گوشت به دست مصرف کننده مورد رصد و نظارت دستگاههای متولی قرار گرفته تا سلامت مردم در این مسیر مورد توجه قرار گیرد.
وی تاکید کرد: برای سلامت و امنیت غذایی مردم و جلوگیری از هرگونه شیوع بیماری دستگاه پیش سردکن جهت نگهداری گوشت بمدت 24 ساعت در کشتارگاه و عرضه آن به مصرف کننده راه اندازی شد.
معاون سیاسی, اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس گفت: امید داریم با ورود بخش خصوصی و احداث کشتارگاه به صورت استاندارد سازی بتوانیم کشتارگاهی احداث کنیم تا شهرهای اطراف را نیز پوشش دهیم.
وی همچنین از صدور دستورالعمل واحد جهت استفاده دستگاههای متولی خبر داد و رعایت این دستورالعمل را جهت نظارت و کنترل کار الزامی دانست.

کارگروه سلامت و امنیت غذایی در شهرستان گنبد کاووس

 

کارگروه سلامت و امنیت غذایی در شهرستان گنبد کاووس

 


بازگشت