عضویت    ورود
ورود به سایت
» » » کارگروه سلامت و امنیت غذایی در شهرستان گنبد کاووس

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ویژه گنبد کاووس

کارگروه سلامت و امنیت غذایی در شهرستان گنبد کاووس

کارگروه سلامت و امنیت غذایی در شهرستان گنبد کاووس

معاون سیاسی, اجتماعی فرمانداری ویژه گنبد کاووس در کارگروه سلامت و امنیت غذایی اظهار داشت: علیرغم بعضی از ساختارها و مسائل سعی داریم حوزه بهداشت و درمان را استاندارد و مطلوب پیش بیریم.
فرهاد شیبک افزود: کشتارگاه دام گنبدکاووس, ساختار کاملا سنتی دارد و در دوره های مختلف سبب شده تا مشکلاتی به وجود آید و برای تبدیل آن به کشتارگاه نیمه صنعتی و صنعتی نیاز است تا بخش خصوصی ورود کند.
وی تصریح کرد: با ورود بخش خصوصی قطعا برخی مسائل و مشکلات برطرف می شود و نیاز است در این حوزه امنیت غذایی و سلامت مردم مورد توجه قرار گیرد.
شیبک یادآور شد: باید تمامی مراحلی که در پروسه کشتار اتفاق می افتد از ورود دام به کشتارگاه گرفته تا کشتار و رسیدن گوشت به دست مصرف کننده مورد رصد و نظارت دستگاههای متولی قرار گرفته تا سلامت مردم در این مسیر مورد توجه قرار گیرد.
وی تاکید کرد: برای سلامت و امنیت غذایی مردم و جلوگیری از هرگونه شیوع بیماری دستگاه پیش سردکن جهت نگهداری گوشت بمدت 24 ساعت در کشتارگاه و عرضه آن به مصرف کننده راه اندازی شد.
معاون سیاسی, اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس گفت: امید داریم با ورود بخش خصوصی و احداث کشتارگاه به صورت استاندارد سازی بتوانیم کشتارگاهی احداث کنیم تا شهرهای اطراف را نیز پوشش دهیم.
وی همچنین از صدور دستورالعمل واحد جهت استفاده دستگاههای متولی خبر داد و رعایت این دستورالعمل را جهت نظارت و کنترل کار الزامی دانست.

کارگروه سلامت و امنیت غذایی در شهرستان گنبد کاووس

 

کارگروه سلامت و امنیت غذایی در شهرستان گنبد کاووس

 


بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
  • نویسنده : گنبد
  • بازدید : 697
  • نظرات : 0
  • کد خبر : 1591

نظرات این مطلب :

آرشیو

<    «  فروردین 1403  »    >
شیدسچپج
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

پیوندها

آمار

آمار بازدید
بازدید امروز: 62
بازدید دیروز: 10
بازدید ماه:868
بازدید سال:868
بازدید کل:1163191