هفت پروژه تولیدی و عمرانی در گنبد کاووس افتتاح شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=100700کپی به کلیپ‌بورد

هفت پروژه تولیدی و عمرانی در گنبد کاووس افتتاح شد

همزمان با پنجمین روز از هفته گرامیداشت جهاد کشاورزی ،هفت پروژه تولیدی و عمرانی در شهرک صنعتی گنبد کاووس افتتاح شد.
فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در آیین افتتاحیه کارخانه روغن کشی در شهرک صنعتی این شهرستان گفت: افتتاح کارخانه روغن کشی در این منطقه می تواند به افزایش سطح کشت دانه های روغنی کمک کند.
مهندس حمیدی افزود: این کارخانه با ظرفیت تولید روزانه 100 تن روغن کلزا و سویا را دارد.
وی گفت: این کارخانه با اعتباری بالغ بر 115 میلیارد ریال از سوی بخش خصوصی اماده سازی شد ضمن اینکه 40 نفر به طور مستقیم در این کارخانه مشغول بکار شدند.
مدیر جهادکشاورزی گنبدکاووس نیز در حاشیه بهره برداری از این پروژه ها به خبرنگار ایرنا گفت: این پروژه ها شامل کارخانه روغن کشی ، جاده دسترسی به مزارع ، 230 هکتار آبیاری تحت فشار ، طرح توسعه یک واحد مرغداری 40 هزار قطعه ای می باشد.
غلامعلی نورا افزود: برای اتمام این پروژه ها 14 میلیارد تومان ا زمحل اعتبارات ملی ، استانی و آورده هزینه شده است.به گفته وی، با بهره برداری این طرح ها برای 112 نفر به طور مستقیم شغل ایجاد شده است.در ایین افتتاحیه کارخانه روغن کشی در شهرک صنعتی گنبدکاووس جمعی از مسوولان شهرستان گنبدکاووس حضور داشتند.
از بیست و یکم تا بیست هفتم خرداد ماه به عنوان هفته جهادکشاورزی نامگذاری شده است.

هفت پروژه تولیدی و عمرانی در گنبد کاووس افتتاح شد

 

هفت پروژه تولیدی و عمرانی در گنبد کاووس افتتاح شد

 

هفت پروژه تولیدی و عمرانی در گنبد کاووس افتتاح شد

 

هفت پروژه تولیدی و عمرانی در گنبد کاووس افتتاح شد

 

هفت پروژه تولیدی و عمرانی در گنبد کاووس افتتاح شد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس در نشست با فعالین اقتصادی این شهرستان گفت : این شهرستان مرزی دارای ظرفیت بالا در ایجاد مزارع تولید برق خورشیدی دانست و گفت: بدون مشارکت بخش خصوصی توسعه میسر نخواهد شد.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در دیدار با بزرگان قوم بزرگ سیستانی، ضمن ابراز تشکر از محبت و برادری آنان، به اهمیت وحدت و همدلی در این منطقه اشاره کرد و گفت: حضور شما عزیزان، نماد همبستگی و وفاق در جغرافیای پهناور گنبد کاووس و استان گلستان است.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در نشست مشترک با نماینده مجلس ، مدیرکل ورزش و جوانان استان ، شهردار و شورای شهر به اهمیت ورزش والیبال در منطقه اشاره کرد و گفت: حضور آقای تقوی، رئیس هیئت والیبال کشور نشان‌دهنده اهمیت این ورزش در شهرستان ماست.
رئیس فدراسیون والیبال از عزم جدی برای بازگرداندن گنبدکاووس به لیگ برتر خبر داد و با ستایش از تغییر رویکرد مسئولان این شهر، قول داد مسیر بازگشت تیم شهرداری گنبد به سطح اول والیبال ایران را هموار کند. میلاد تقوی شامگاه شنبه در جلسه‌ای با حضور مسوولان گنبدکاووس در فرمانداری این شهر با اشاره به تلاش‌های گذشته فدراسیون برای حفظ گنبدکاووس در لیگ برتر، گفت: سال قبل، ۵۱ روز قرعه‌کشی لیگ را به تعویق انداختیم، اما اراده لازم برای تیم‌داری وجود نداشت.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
رئیس فدراسیون والیبال که برای تماشای فینال جام رمضان به گنبدکاووس سفر کرده بود در میان غوغای تماشاگران پرشور گنبدی، گفت: گنبدکاووس، قلب تپنده والیبال ایران است و جای‌ خالی تیمی از این شهر با هوادارانش در لیگ برتر به شدت احساس می‌شود. به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه ، شامگاه شنبه در سالن المپیک گنبدکاووس، از تغییر رویکرد مسئولین گلستان و گنبدکاووس برای حمایت از والیبال قدردانی کرد و نوید داد: با تمام توان مسیر بازگشت گنبد به لیگ برتر را هموار خواهیم کرد.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه گنبد کاووس گفت: دکتر کریمی با تجربیات ارزشمند خود در سطوح استانی و ملی، می‌تواند تحولات مثبتی را در این حوزه ایجاد کند. دکتر سلیمان هاشمی افزود: دکتر کریمی سابقه فعالیت در حوزه‌های اقتصادی و غیر اقتصادی در استان، به ویژه به عنوان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، و همچنین تجربه در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری را دارد. این تجارب می‌تواند به سازمان نظام مهندسی کمک کند تا در زمینه‌های مختلف به ویژه در توسعه ساخت و سازهای اصولی و پایدار، موفق‌تر عمل کند.