سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

حرکت جهادی باید از حوزه آموزش آغاز شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=108389کپی به کلیپ‌بورد

حرکت جهادی باید از حوزه آموزش آغاز شود

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در هشتمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گنبدکاووس گفت: برای اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر و نیز کاهش آسیب های ناشی از آن باید از همه ظرفیت های ادارات و نهادها و تشکل های مردم نهاد استفاده کرد.
مهندس عبدالقدیر کریمی گفت: حوزه بانوان، ورزش و جوانان، آموزش و پرورش، دانشگاه ها، ارشاد اسلامی، بهزیستی، انتظامی، کمیته امداد، فرهنگ و ارشاد، شهرداری و علما و روحانیون را از ادارات و نهادها و اقشار تاثیرگذار در امر مبارزه با مواد مخدر و کاهش آسیب های اجتماعی دانست و افزود: برای موفقیت در این حوزه، باید نقشه راه و یک برنامه علمی – فرهنگی متناسب با شرایط منطقه و اقوام ساکن در آن داشت.
کریمی با تاکید برضرورت اجتماعی نمودن امر مبارزه با مواد مخدر به یک باور عمومی، اضافه کرد: هر گونه غفلت درحوزه مبارزه با مواد مخدر و نیز اجرای برنامه های پیشگیرانه در کاهش آسیب های اجتماعی، جبران ناپذیر است.
وی، ساماندهی متکدیان، سالم سازی فضای عمومی پارک ها و بوستان های محلی، دیوار کشی زمین های خالی درون شهر، توسعه ورزش همگانی، توجه به کارتن خواب ها و نظارت بر عطاری ها را از دیگر نیازهای این شهرستان در امر مبارزه با موادمخدر و کاهش آسیب ها برشمرد و بر اجرایی کردن آن توسط ادارات و نهادهای عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گنبدکاووس تاکید کرد.
فرمانده انتظامی گنبدکاووس نیز دراین جلسه با ارائه گزارشی از فعالیت های انتظامی در یک ماه گذشته بویژه کشف افزون بر 9 کیلوگرم انواع مواد مخدر و دستگیری 150 معتاد و خرده فروش مواد مخدر، گفت: زمین های خالی داخل شهر و نیز ساختمان های نیمه تمام به مکانی برای تجمع معتادان و خرده فروشان موادم مخدر تبدیل شده است.
سرهنگ محمود علی فر با بیان اینکه نیروی انتظامی با همه امکانات، این مکان ها را زیر نظر دارد و اقدامات لازم را نیز انجام می دهد، افزود: در یکی از این اقدامات که در یک ساختمان نیمه تمام انجام شد، یک مامور انتظامی با سقوط از طبقه اول این ساختمان دچار مصدومیت شد.
وی اضافه کرد: پلیس مبارزه با موادمخدر انتظامی گنبدکاووس از ابتدای امسال تاکنون مقدار 138 کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف و ضبط کرده که 48 درصد بیشتر از مدت مشابه سال قبل است و دراین خصوص 1164 معتاد و خرده فروش را نیز دستگیر کرده که در این بخش نیز رشد 27 درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل داشته ایم.
دراین جلسه، برخی ادارات و نهادهای عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گنبدکاووس نیز به ارائه گزارشی از فعالیت های خود پرداختند.

حرکت جهادی باید از حوزه آموزش آغاز شود

 

حرکت جهادی باید از حوزه آموزش آغاز شود

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست فرمانداری ویژه
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس در مراسمی که برای تجلیل از خدمات محمد شهرکی خیر گنبدی برگزار شد گفت : خیرینی مانند محمد شهرکی محور همبستگی اجتماعی هستند. به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه، این مراسم با حضور حجت الاسلام ترابی امام جمعه، سرهنگ حسینی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ، هلال احمر استان گلستان، نمایندگان صدا و سیمای مرکز گلستان ، مسئولین و همچنین حاج محمد آقای شهرکی (خیر نیکوکار) و خانواده اهداکننده اعضای جوان گنبدی برگزار شد.
سرپرست معاونت استانداری و فرماندار ویژه شهرستان در جلسه‌ای با موضوع “زندگی با آیه‌ها” به مناسبت ماه مبارک رمضان، بر اهمیت شئون فرهنگی و تصمیمات اتخاذ شده در این راستا تأکید کرد. دکتر سلیمان هاشمی ضمن تشکر از حضور اعضای جلسه، اظهار داشت: این جلسات برای اولین بار در شهرستان برگزار می‌شود و امیدواریم تصمیمات مثبتی در حوزه فرهنگ اتخاذ گردد.”
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه، با اشاره به فعالیت‌های سه ساله این ستاد، بر لزوم دقت و نظافت در ارائه خدمات به مهمانان تأکید کرد. دکتر سلیمان هاشمی در جلسه ستاد خدمات سفر شهرستان گنبدکاووس، اظهار داشت: “خدمات سفر باید به گونه‌ای باشد که مهمانان با خاطرات خوشی از این شهرستان بازگردند. این مسئولیت ماست که به عنوان میزبان، شرایط مناسبی را برای مهمانان فراهم کنیم.”
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس در جمع آذری زبانهای شهرستان گنبدکاووس با قرائت آیه‌ ی ۱۳ سوره حجرات در مورد پرهیز از برتری جویی در آفرینش انسان و لزوم وحدت و با درود بر پیامبر اسلام، شهدا، امام خمینی و رهبر جمهوری اسلامی ضمن ابراز خرسندی از انتخاب آقای پرتوی به عنوان چهره ماندگار صلح بعنوان شهروند گنبدکاووس و حاضر در این جلسه ، به پیشینه قوم آذری ها در شهرستان گنبدکاووس اشاراتی نمودند.
مراسم تحلیف دو عضو جدید شورای اسلامی شهر گنبدکاووس، نورمحمد جعفری و حسام محمدی، چهارشنبه‌شب در ششصد و پنجاه و هشتمین جلسه علنی این شورا برگزار شد. سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه گنبدکاووس، در این مراسم با تأکید بر اهمیت خدمت صادقانه به مردم، گفت: شورای شهر و شهرداری به‌عنوان نهادهای خدمت‌رسان، باید با رعایت قانون و عدالت، بیش از پیش در خدمت شهروندان باشند.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه در خصوص جشن نیکوکاری گفت: ۲۵ مرکز نیکوکاری در شهرستان گنبدکاووس فعال است دکتر سلیمان هاشمی تصریح کرد: «تعداد کل مددجویان تحت حمایت کمیته امداد به ۱۴۸۹۸ خانوار و ۲۵۲۰۱ نفر می‌رسد که از این تعداد، ۳۱۰۱ نفر دانش‌آموز و ۲۰۴ نفر دانشجو هستند. وجود ۲۵ مرکز نیکوکاری در این راستا نیز گواهی بر اراده جمعی ما برای کمک به نیازمندان است.»