نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

جهاد برای امیدآفرینی مهمترین راه مقابله با توطئه دشمنان است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=112771کپی به کلیپ‌بورد

جهاد برای امیدآفرینی مهمترین راه مقابله با توطئه دشمنان است

رییس دانشگاه گنبدکاووس با اشاره به تلاش دشمنان اسلام و انقلاب در قالب جنگ نرم (شبیخون فرهنگی) برای هدف قرار دادن امید و آرمان‌های انقلاب گفت: جهاد برای امیدآفرینی به خصوص در نسل جوان، مهمترین راه مقابله با توطئه دشمنان است
ابوالفضل طهماسبی در مراسم عطر افشانی گلزار ۲ شهید خوشنام (گمنام) دوران دفاع مقدس و تجدید با آرمان‌های شهدا توسط مدیران گنبدی اظهارداشت: پس از ناکامی دشمنان در جنگ سرد و نظامی، آنها جنگ نرم را به منظور هدف قراردادن امید و آرمان‌های انقلاب در گروه‌های مختلف جامعه آغاز کردند.
وی افزود: استکبار جهانی با وارونه جلوه دادن و تحریف دستاوردها و موفقیت‌های انقلاب اسلامی در ۴۳ سال گذشته تلاش دارند مردم بالاخص نسل جوان را نسبت به آینده ناامید کنند که مدیران بویژه دستگاه‌های آموزشی و فرهنگی وظیفه دارند مقابل این جنگ نرم ایستادگی کنند.
طهماسبی اضافه کرد: توجه به محورهای بیانیه رهبر معظم انقلاب موسوم به گام دوم انقلاب و تبیین صحیح آرمان‌ها و دستاوردهای انقلاب برای مردم به خصوص نسل جوان می‌تواند امید و خوش‌بینی به آینده را در آنها تقویت و توطئه‌های دشمنان را خنثی نماید.
امام جمعه گنبدکاووس نیز در این مراسم با تبریک دهه فجر انقلاب اسلامی، یاد خاطره همه شهیدان انقلاب را گرامی داشت و با تاکید بر ضرورت ادامه راه این عزیزان والامقام گفت: راه شهیدان، تجلی راه روشن امام و انقلاب اسلامی است.
حجت الاسلام محمود ترابی افزود: ایثار و مقاومت شهیدان در دفاع از اسلام و انقلاب و نیز شکل گیری و پیروزی نهضت انقلاب توسط بنیانگذار جمهوری اسلامی، نشات گرفته از نهضت امام حسین (ع) و مایه افتخار و پیروزی است.
وی اضافه کرد: انقلاب اسلامی در ۴۳ سال گذشته موفقیت‌ها و دستاوردهای زیادی داشته که رشد کمی و کیفی درحوزه آموزش عالی (دانشگاه‌ها) یکی از این افتخارات است.
همچنین همزمان با لحظه تاریخی ورود حضرت امام خمینی (ره) به میهن در ۱۲ بهمن ۵۷ مراسم نواخته شدن زنگ انقلاب و رژه خودرویی و موتوری نیروهای مسلح مستقر در گنبدکاووس برگزار شد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه گنبدکاووس در این مراسم با بیان اینکه این شهرستان مرزی به سبب سکونت اقوام و مذاهب اسلامی در استان گلستان، ایران و جهان اسلام به سرزمین وحدت و برادری مشهور است، تصریح کرد: توسعه و پیشرفت گنبدکاووس هم در سایه وحدت اقوام محقق خواهد شد. دکتر سلیمان هاشمی افزود: مردم سال‌هاست که دغدغه و مطالبه توسعه این شهرستان را دارند و به آنها قول می‌دهیم با بهره‌گیری از ظرفیت اقوام آن‌را محقق کنیم.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس روز پاسدار را به پاسداران عزیز تبریک گفت. دکتر سلیمان هاشمی در اهمیت روز پاسدار به حضور در جمع فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ، فرمانده یگان ۶۰ زرهی عمار یاسر و مسئولان شهرستان گنبد کاووس اشاره کرد و از حجت الاسلام والمسلمین ترابی و همکاران شورای تأمین و شورای اسلامی شهر گنبدکاووس و شهردار قدردانی کرد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس در جمع مدیران ادارات و نهادهای گنبدکاووس به‌مناسبت آغاز دهه فجر پیروزی انقلاب،هم در این مراسم با تبریک دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گفت: دهه فجر و شهیدانی که در راه پیروزی انقلاب جان خویش را نثار کردند محور وحدت و برادری هستند. دکترسلیمان هاشمی افزود: گنبدکاووس دومین شهرستان استان گلستان است که در ایام دهه فجر پروژه‌های قابل توجه عمرانی و اقتصادی آن به ارزش ۲۰ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری یا عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری گنبدکاووس گفت: مشکلات و کمبودهای این شهرستان مرزی که سرزمین و نماد وحدت و برادری است باید با وفاق و تلاش همگانی رفع شود. دکتر سلیمان هاشمی افزود: بزودی یک شورای وفاق در گنبدکاووس تشکیل خواهد شد تا در سایه آن ظرفیت‌ها و راهکارهای رفع مشکلات و کمبودهای این شهرستان اندیشده و برای رفع آن گام برداریم.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری در این مراسم با تبریک عید مبعث، بیان کرد: برگزیده شدن نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) به پیامبری از نعمت‌های عظمای خداوند به جهان بشریت است زیرا توحید و خداپرستی که دستاورد بزرگ بعثت است به مسلمانان و جامعه بشری داده شد. آخوند کمال غراوی افزود: عمل به آیات الهی و تزکیه نفس که هدف رسالت پیامبر(ص) است ما را از فساد و گمراهی مصون می دارد.
سرپرست معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به زندگی مسالمت آمیز همراه با وحدت اقوام و مذاهب اسلامی ساکن در این استان، تصریح کرد: برخلاف برخی باورها که سکونت اقوام در یک منطقه را تهدید می‌دانند اما این باورها درمورد گلستان صدق نمی‌کند و اقوام ساکن در آن همیشه یک فرصت بوده و هستند. محمد حمیدی روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه فرمانداران قدیم و جدید شهرستان مرزی گنبدکاووس افزود: استفاده از ظرفیت اقوام و نخبگان آنها در مناصب، راهبرد و شعار وفاق رییس جمهور است و ایشان هم به صورت