نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

باید خدمات نظام به مردم بیان شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=107028کپی به کلیپ‌بورد

باید خدمات نظام به مردم بیان شود

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در همایش بانوان تاثیر گذار در انتخابات که در مسجد موسی بن جعفر (ع) برگزار شد اظهار داشت :با برگزاری انتخابات، آرامش و امنیت و اعتمادی که مردم به نظام داشتند بیشتر می شود.
مهندس عبدالقدیر کریمی با بیان اینکه وظیفه صیانت از آرای مردم بر عهده ماست و به عنوان نماینده دولت باید شرایطی فراهم کنیم که انتخاباتی آبرومندانه برگزارشود گفت: با برگزاری انتخابات و حفظ آرامش و امنیت، اعتمادی که مردم به نظام دارند بیشتر می شود.
وی همچنین گفت: یکی از حسنهای انتخابات این است که توانسته شرایطی را فراهم بکند که فرزندانمان تحلیل گر شوند.
وی گفت: انتخابات بهترین فرصت و ظرفیت برای پاسخ کوبنده مردم به توطئه های دشمنان انقلاب است.
وی یاد آور شد: اگر حضور حماسی داشته باشیم دنیا در برابر ما تسلیم است.
وی خاطرنشان کرد: هر قدر میزان حضور مردم در انتخابات بیشتر باشد به دنیا نشان خواهد داد که مردم حامیان نظام هستند و نظام مشروعیت خود را هم از رهبری و هم از مردم کسب می نماید.
کریمی افزود: وظیفه خودم میدانم که مردم را به حضور در انتخابات توصیه کنم و مشارکت شما نشان حضور سیاسی شماست و صلابت نظام را ارتقا میبخشد.
وی گفت: شورای اسلامی شهر گنبدکاووس امسال الکترونیکی است.

باید خدمات نظام به مردم بیان شود

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس در نشست با معاون اقتصادی استاندار و برخی مدیران دستگاه‌های اداری و اجرایی شهرستان، توسعه اقتصادی و ارتقای معیشت مردم را توصیه دولت به استاندار ، فرمانداران و مدیران دانست و گفت: برنامه‌ریزی و خودباوری مدیران از نیارهای تحقق این مهم است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری را تنها راه نجات اقتصاد و ایجاد اشتغال در کشور و این استان کمتر توسعه یافته دانست و خواستار اهتمام جدی همه مدیران گلستان برای حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری تاکید کرد. عبدالعلی کیان‌مهر روز چهارشنبه در نشست با برخی مدیران دستگاه‌های اداری و اجرایی گنبدکاووس، گفت: گلستان ظرفیت‌ خوبی در بخش‌های گوناگون از جمله کشاورزی، صنعت و گردشگری دارد که مدیران دستگاه‌های مرتبط باید علاوه بر رفع موانع موجود بر سر راه واحدهای فعا
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه گنبدکاووس در ادامه دیدارهای مردمی خود با هدف رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم این هفته نیز با مردم دیدار کرد. دکتر سلیمان هاشمی با ۵۸ تن از مراجعه‌کنندگان ملاقات کرد و ضمن قرار گرفتن در جریان مسائل و مشکلات آنها به صورت موردی دستورات مقتضی را صادر کرد.
جشنواره فرهنگی ورزشی ویژه بانوان گنبدکاووس باحضور بیش از هزار نفر از دختران و بانوان ورزشکار و فعالان اجتماعی و فرهنگی این شهرستان مرزی برگزار شد. سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس در این جشنواره با تبریک دهه فجر پیروزی انقلاب، توجه به ورزش بویژه ورزش بانوان را از اولویت‌های کاری خود در این شهرستان برشمرد و گفت: سلامت و تندرستی افراد لازمه پیشبرد امور جامعه است.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس، وحدت، همدلی و نیروی انسانی متعهد و متخصص بویژه نسل جوان و تحصیل کرده را از عوامل اصلی پیشرفت جامعه دانست و برلزوم ارائه ایده‌های خلاقانه این قشر به‌خصوص دانشجویان برای رشد و شکوفایی کشور تاکید کرد. دکتر سلیمان هاشمی در همایش نقش جوانان شیعه و اهل سنت در پیروزی انقلاب اسلامی به میزبانی دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی واحد گنبدکاووس بیان کرد: جوانان و دانشجویان بویژه نخبگان، آینده ساز کشور هستند و باید با ایده‌های خلاقانه خود در مسیر رشد و تعالی ایران اسلامی گام ب
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان گنبد کاووس با بیان اهمیت و افتخارات ورزش والیبال نشسته و ظرفیت‌های ورزشی شهرستان به افتخارآفرینی‌های تیم والیبال نشسته و به ویژه آقای آشوری از پیشکسوتان رشته والیبال نشسته اشاره کرد و از همکاری و حمایت‌های جناب آقای حاجی آبادی به عنوان مدیر ورزش شهرستان قدردانی کرد.