استانداری گلستان
پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان > نسخه قابل چاپ > فعالیت های سواد آموزی در گنبد کاووس غریب واقع شده است
صفحه نخست > اخبار فرمانداری / اخبار شهرستان > فعالیت های سواد آموزی در گنبد کاووس غریب واقع شده است

فعالیت های سواد آموزی در گنبد کاووس غریب واقع شده است


28 شهریور 1395. نويسنده: گنبد

فعالیت های سواد آموزی در گنبد کاووس غریب واقع شده است

معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه گنبدکاووس با بیان اینکه سوادآموزی و فعالیت های آن به دلیل اینکه تحت الشعاع فعالیت های آموزش و پرورش قرار دارد، غریب واقع شده است، بر لزوم همکاری بیشتر دستگاه ها، نهادها و سوادآموزان با اداره سوادآموزی شهرستان تاکید کرد
مهندس عبدالقدیر کریمی درجلسه شورای پشتیبانی سواد آموزی این شهرستان با تاکید برضرورت شناسایی دقیق بیسوادان و ترغیب آنان برای شرکت در کلاس های سواد آموزی توسط دستگاه های اداری و خانواده ها، اضافه کرد: اداراتی همچون کمیته امداد و بهزیستی، اداره زندان، بخشداران، دهیاران و شوراهای روستایی بایستی پیشتاز همکاری با اداره سوادآموزی گنبدکاووس برای ریشه کنی بیسوادی باشند.
وی با اشاره به حمایت های خوب دولت از سوادآموزی افراد بیسواد، تصریح کرد: اهدای بسته های تشویقی مالی به سواد آموزان و آموزش دهندگان درکنار تاکیدات آموزه های دین اسلام به امر سواد آموزی، احساس مسئولیت و تلاش همگان را در قبال ریشه کنی بیسوادی درجامعه ضروری کرده است.
وی با اشاره به میانگین 34 درصد قبولی سوادآموزان گنبدکاووس، قرار گرفتن در جایگاه ششم استان گلستان را زیبنده این شهرستان ندانست و گفت: حمایت و تقویت اداره سواد آموزی و برنامه های آن برای ریشه کنی بیسوادی که از شاخص های مهم در رشد و توسعه کشور به شمار می رود، ضروری است.
رئیس اداره سوادآموزی گنبدکاووس نیز دراین جلسه با ارائه گزارشی از عملکرد سال 94 این اداره در خصوص آموزش و قبولی سوادآموزان درسه دوره سوادآموزی، تحکیم و انتقال، گفت: درمجموع از سه هزارو 218 مورد ثبت نامی در کلاس های سواد آموزی در سه دوره اشاره شده، 1115 نفر معادل 34 درصد موفق به قبولی شدند.
حاجی قربان شیری قابوس بابیان اینکه کسب این میزان قبولی از سوی سوادآموزان، گنبدکاووس را درجایگاه ششم شهرستان های استان گلستان قرار داده است، افزود: علت اصلی پایین بودن میانگین قبولی سوادآموزان، شرکت نکردن در آزمون پایانی و یا حضور ضعیف در کلاس های آموزشی بوده است.
وی گفت: برای سال تحصیلی جاری نیز سهمیه اختصاصی به گنبدکاووس برای سوادآموزی در سه دوره در مجموع 1227 نفر است که تاکنون 820 نفر ثبت نام شده اند که 150 نفر آنان افغان هستند.
شیری قابوس برلزوم همکاری بیشتر ادارات و نهادهای و نیز خانواده های گنبدکاووس برای شناسایی بیسوادان و ترغیب آنان برای شرکت در کلاس های آموزشی تاکید کرد.
فرهاد شیبک معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ویژه گنبدکاووس نیز در این جلسه با تاکید بر ضرورت همکاری ادارات و نهادها با اداره سواد آموزی این شهرستان برای ریشه کنی بیسوادی، گفت: برای موفقیت دراین خصوص ادارات یک نفر را به عنوان رابط سوادآموزی انتخاب نمایند.

فعالیت های سواد آموزی در گنبد کاووس غریب واقع شده است

 

فعالیت های سواد آموزی در گنبد کاووس غریب واقع شده است

 


بازگشت