عضویت    ورود
ورود به سایت
» » » کریمی برلزوم بسیج امکانات و رفع نقاط ضعف سال‌های قبل برای برداشت و خرید محصولات پاییزه تاکید کرد

معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس

کریمی برلزوم بسیج امکانات و رفع نقاط ضعف سال‌های قبل برای برداشت و خرید محصولات پاییزه تاکید کرد

کریمی برلزوم بسیج امکانات و رفع نقاط ضعف سال‌های قبل برای برداشت و خرید محصولات پاییزه تاکید کرد


مهندس عبدالقدیر کریمی معاون استانداروفرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای کشاورزی با قدردانی از دست اندرکاران بخش کشاورزی این شهرستان، برلزوم بسیج امکانات و رفع نقاط ضعف سال‌های قبل برای برداشت و خرید محصولات پاییزه تاکید کرد و گفت: مسوولان با در نظر گرفتن شرایط روحی و روانی مردم و کشاورزان به دلیل شیوع ویروس کرونا، با یک برنامه ریزی هوشمندانه در ارائه خدمات به آنها کوتاهی نکنند.
غلامعلی نورا افزود: پیش بینی برداشت چهار محصول پاییزه گنبدکاووس در مجموع ۳۶۰ هزار تن است که ۳۰۰ هزار تن آن گندم، ۱۹ هزار تن دانه روغنی کلزا، ۳۸ هزار تن جو و سه هزار تن چغندرقند خواهد بود.
با وجود اینکه کمتر از ۲۰ روز دیگر به برداشت محصولات پاییزه در گنبدکاووس باقی مانده، فرماندار ویژه و اعضای شورای کشاورزی این شهرستان امروز درنشستی بر ضرورت فراهم کردن تمهیدات و مقدمات لازم برای برداشت و خرید این محصولات تاکید کردند.
فصل برداشت محصولات پاییزه در گنبدکاووس با برداشت دانه روغنی کلزا از اواخر اردیبهشت هر سال آغاز و در ادامه با برداشت گندم و جو و چغندر قند که معمولا یک ماه طول می‌کشد، پایان می یابد.
تشکیل هفت کمیته فنی مرتبط با فعالیت‌های بخش کشاورزی، پیش بینی ۱۸ مرکز خرید گندم، سه مرکز خرید جو و ۶ مرکز خرید دانه روغنی کلزا، تامین سوخت مورد نیاز فصل بهار کشاورزان به مقدار هفت میلیون و ۱۰۰ هزار لیتر، معاینه فنی ۵۲۲ دستگاه کمباین، تهیه و تدارک افزون بر ۴۰۰ هزار تن انبار و سیلوی ذخیره محصول، آمادگی آتش نشانی، راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، پایانه‌ها، پلیس راه و دیگر دستگاه‌های متولی از مهمترین تمهیدات و مقدمات برداشت و خرید محصولات پاییزه در گنبدکاووس است.
علاوه بر نزدیک شدن به برداشت چهار محصول پاییزه در گنبدکاووس، فصل کشت و برداشت برخی محصولات سبزی و صیفی‌جات از جمله خیار و گوجه، باقلا، نخوذ فرنگی، نخود آبگوشتی، هندوانه و خربزه و پنبه در سطح تقریبی ۸ هزار هکتار در این شهرستان آغاز شده است.
مدیر جهادکشاورزی گنبدکاووس هم در این جلسه با ارائه گزارشی از وضعیت کشت محصولات پاییزه این شهرستان، اظهار داشت که در سال زراعی جاری به دلیل بارش‌های اندک در زمان کشت محصول، عقب ماندگی در رشد گیاه ایجاد شد که با آبیاری اراضی از سوی کشاورزان و نیز با بارش‌های انتهای فصل زمستان پارسال و فروردین امسال تا حدود زیادی این عقب ماندگی جبران شد.
غلامعلی نورا افزود: ابرناکی و بالا بودن رطوبت هوا در ماه فروردین و ایام فعلی سبب افزایش آفات و بیماری‌ها در مزارع محصولات پاییزه کل استان گلستان و گنبدکاووس شده که این امر هزینه حداقل دو نوبت مبارزه شیمیایی در مزارع را بر کشاورزان تحمیل کرده است.


بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
  • نویسنده : گنبد
  • بازدید : 315
  • نظرات : 0
  • کد خبر : 2626

نظرات این مطلب :

آرشیو

<    «  اردیبهشت 1403  »    >
شیدسچپج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

پیوندها

آمار

آمار بازدید
بازدید امروز: 176
بازدید دیروز: 227
بازدید ماه:176
بازدید سال:14975
بازدید کل:1177298