عضویت    ورود
ورود به سایت
» » » عارف: همکاری علمی با کشورهای منطقه در اولویت است


عارف: همکاری علمی با کشورهای منطقه در اولویت است

عارف: همکاری علمی با کشورهای منطقه در اولویت است

 رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی همکاری علمی با کشورهای منطقه را در اولویت دانست و گفت: این آمادگی در کشورهای منطقه نیز وجود دارد و باید نگاه نقش آفرینی در منطقه داشته باشیم.
محمدرضا عارف در نشست اعضای این کمیسیون با دانشگاهیان و مدیران شهرستان در دانشگاه گنبدکاووس اظهار داشت: تمامی کشورهای منطقه قرار گرفتن در حوزه تمدنی ایران را قبول دارند و در اتاق روسای دانشگاه های این کشورها عکس دانشمندان ایرانی را می توان مشاهده کرد.
وی از استان گلستان به عنوان ایران کوچک نام برد و با ابراز خرسندی از سفر خود به این استان افزود: این منطقه ظرفیت های بالایی در همه زمینه ها دارد و تصویب منطقه آزاد تجاری - صنعتی اینچه برون نیز گویای این واقعیت است.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: توسعه علمی و فناوری استان گلستان یکی از اولویت های دولت است و در کنار توسعه کمی، امروز به دنبال توسعه کیفی آموزش عالی هستیم.
عارف ادامه داد: طرح آمایش آموزش عالی با نگاه کیفی سازی در بخش های دانشگاه های پزشکی، غیر پزشکی و غیردولتی انجام می شود.
وی با اشاره به فعالیت های خوب انجام شده در حوزه آموزش عالی در منطقه تاکید کرد: توسعه آموزش عالی منطقه باید در اولویت برنامه های استان قرار گیرد.
به گفته وی بازدید از ظرفیت های دانشگاهها، مراکز فنی و حرفه ای و مدارس در اولویت کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس قرار گرفته و امروز به همراه تعدادی از نمایندگان این کمیسیون و مسئولانی از دولت، بازدید از این گونه مراکز مستقر در گنبدکاووس انجام شد.
وی ادامه داد: علاوه بر آن چند گروه از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به مناطق مختلف گلستان نیز سفر کردند که جمع بندی بازدیدها در شورای برنامه ریزی این استان ارائه می شود.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، نوسازی و بازسازی مدارس را از دیگر اولویت های مجلس برشمرد و گفت: با توجه به اقدامات چند سال اخیر دولت، وضعیت مدارس به نسبت خوب شده و امروز 30 درصد از مدارس کشور نیاز به نوسازی و بازسازی دارند.
عارف کمبود آموزش های مهارتی و فنی و حرفه ای را شکاف مهم هرم آموزشی عنوان کرد و افزود: در برنامه ششم توسعه کشور توجه خاصی به این موضوع شده و 30 درصد آموزش ها می بایست به سمت کسب مهارت ها سوق پیدا کند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس نیز در این نشست به بخشی از ظرفیت های حوزه بهداشت و درمان این شهرستان اشاره کرد و گفت: در گنبدکاووس هفت بیمارستان دولتی و خصوصی و 27 مرکز بهداشتی درمانی و 112 خانه بهداشت فعال است.
دکتر رضا صابری افزود: با توجه به وجود بیمارستان ها و مراکز درمانی متعدد، ایجاد پردیس علوم پزشکی در این شهرستان با هدف تقویت زیرساخت های بهداشتی از جمله مطالبات مردم منطقه از نمایندگان مجلس در این سفر است که امیدواریم محقق شود.
وی تصریح کرد: ایجاد پردیس دانشگاه علوم پزشکی کمک خیلی خوبی در جلوگیری از خروج ارز برای تحصیل دانشجویان منطقه در خارج از کشور است.
رئیس دانشگاه گنبدکاووس نیز در این نشست بیان کرد: انتظار داریم در آمایش آموزش عالی استانی، ماموریت این دانشگاه با توجه به ظرفیت ها و حرکت در مسیر کارآفرینی و نیاز محور در جایگاه واقعی خودش دیده شود.
حسین گلچینی افزود: این دانشگاه با سابقه 35 ساله به عنوان تنها مرکز آموزش عالی دولتی شرق گلستان با 130 عضو هیات علمی در 80 رشته در تمام مقاطع از کاردانی تا دکتری، حدود سه هزار و 500 دانشجو دارد و به تربیت نسل فرهیخته مشغول است.


بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
  • نویسنده : گنبد
  • بازدید : 758
  • نظرات : 0
  • کد خبر : 2018

نظرات این مطلب :

آرشیو

<    «  اردیبهشت 1403  »    >
شیدسچپج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

پیوندها

آمار

آمار بازدید
بازدید امروز: 176
بازدید دیروز: 227
بازدید ماه:176
بازدید سال:14975
بازدید کل:1177298