گنبدکاووس میزبان یازدهمین اجلاسیه نماز گلستان شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=120425کپی به کلیپ‌بورد
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس از میزبانی این شهرستان مرزی برای برگزاری یازدهمین اجلاسیه نماز در استان گلستان خبر داد و بیان کرد: این رخداد فرهنگی و معنوی آذرماه امسال برگزار خواهد شد.

دکتر سلیمان هاشمی در جلسه شورای اداری گنبدکاووس، با اشاره به برگزاری مطلوب دومین کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید گلستان، ابراز امیدواری کرد تا یازدهمین اجلاسیه نماز این استان هم باحضور پرشور مردم شیعه و اهل سنت این شهرستان به شکل مطلوب برگزار شود.

وی به درحال انجام بودن سرشماری نفوس و مسکن در گلستان و با تاکیدبر ضرورت همراهی کامل مردم در این طرح ملی، گفت: اتصال نقاط جمعیتی به روستاهای همجوار و نصب پلاک کُدپستی ۱۰ رقمی در مکان‌های مسکونی، تجاری و خدماتی که فاقد پلاک هستند، ضروری است.

هاشمی به در پیش بدن فصل سرما و احتمال قطع گاز در گلستان و گنبدکاووس هم اشاره کرد و افزود: دستگاه‌های عضو مدیریت بحران باید آمادگی لازم برای هر نوع سناریویی را داشته باشند ضمن اینکه اطلاع رسانی و ترویج فرهنگ مصرف بهینه انرژی در بین اقشار مختلف مردم و ادارات و نهادهای این شهرستان ضروری است.

به گفته وی، مجهز شدن به تجهیزات جایگزین سوخت و تامین سوخت دوم توسط ادارات و نهادها، واحدهای تولیدی و صنعتی و نانوایی‌ها ضروری است.

فرماندار گنبدکاووس همچنین برلزوم اطلاع رسانی و جهاد تبیین خدمات انجام شده توسط دولت از سوی مدیران ادارات و نهادهای این شهرستان تاکید و تصریح کرد: امروز باید جهاد خدمت به باید به جهاد تبیین گره بخورد زیرا به افزایش امیدآفرینی و نیز تاب آوری اجتماعی در مردم کمک زیادی می‌کند.

هاشمی با گرامیداشت در پیش بودن ۱۳ آبان روز دانش آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، برلزوم حضور پرشور اقشار مختلف مردم بویژه دانش آموزان در راهپیمایی ۱۳ آبان امسال تاکید کرد.

قائم مقام ستاد سرشماری عمومی نفوس و مسکن گلستان هم در این جلسه با اشاره با اهمیت سرشماری و بابیان اینکه سرشماری امسال به شیوه «ثبتی مبنا» و داده‌های ثبتی افراد انجام می‌شود، گفت: طرح ملی «جی نف» (پایگاه ملی نشانی‌های استاندارد مکان‌ محور) در این استان هنوز کامل اجرا نشده و عقب‌ماندگی دارد.

مهدی سعادت‌فر افزود: برای انجام بهتر سرشماری، آندسته از مردم گلستان ساکن در شهرها و روستاها و یا نقاط جمعیتی که فاقد پلاک کد پستی ۱۰ رقمی هستند باید نسبت به دریافت آن و نصب پلاک و یا ثبت آن در یکی از سامانه‌های الکترونیکی مرتبط با ادارات و نهادهای استانی یا ملی اقدام کنند در غیر این صورت از دریافت خدمات محروم خواهند شد.

دبیر ستاد اقامه نماز گلستان هم دراین جلسه با اشاره به آیات و روایات مرتبط با اهمیت نماز و اقامه آن، گفت: گنبدکاووس در بین ۱۴ شهرستان استان و به برکت تلاش علما و روحانیون شعیه و اهل سنت آن، جایگاه ویژه‌ای درحوزه نماز و اقامه آن دارد.

قاسم محمدی افزود: براین اساس یازدهمین اجلاسیه نماز گلستان آذرماه امسال در گنبدکاووس برگزار خواهد شد که انتظار همراهی و پشتیبانی مطلوب از این رخداد فرهنگی و معنوی داریم.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گنبدکاووس هم در این جلسه با ارائه گزارشی از برگزاری مطلوب دومین کنگره ملی ۴۰۰۰ هزار شهید گلستان، گفت: این شهرستان هم در اجرای ۹۲ برنامه ابلاغی و نیز در پشتیبانی و همراهی با برگزاری این رخداد فرهنگی از شهرستان‌های برتر استان بود.

سرهنگ پاسدار سیدعلی حسینی بابیان اینکه خانواده‌های شهیدان اسوه‌های صبر و ایثار هستند، برلزوم ادامه راه شهیدان و تکریم هرچه بیشتر خانواده معظم آنها تاکید کرد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.