روستا بازار گنبدکاووس افتتاح شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=118977کپی به کلیپ‌بورد
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در مراسم افتتاحیه روستا بازار در تعاون روستایی این شهرستان گفت:امروز روستاهای ما نیازمند توجه جدی در حوزه تعاونی‌ها است.

سلیمان هاشمی دهه مبارک فجر را طلوع دوباره‌ی هویت، استقلال و اراده‌ی ملتی دانست که با ایمان، وحدت و امید سرنوشت خودش را به دست گرفت، و آن را  دهه‌ی بازخوانی مسئولیت در مقابل آینده دانست؛ آینده‌ای که باید بر پایه عدالت، عقلانیت و خدمت صادقانه ساخته شود.

وی با بیان اینکه دولت باور دارد که توجه به افکار عمومی و مشارکت مردم بزرگترین سرمایه کشور است افزود: کشور بدون حضور بخش خصوصی رشد و توسعه پیدا نمی‌کند بر همین اساس در برنامه توسعه هفتم بیست درصد از اقتصاد کشور به حوزه تعاونی‌ها اختصاص دارد و این یعنی نگاه کشور و دولت به مقوله تعاونی‌ها جدی است.

وی با اشاره به مزیت گل محمدی در کرند  و مزیت‌های بخش مرکزی و بخش داشلی برون، گفت: روستا بازار با استفاده از ظرفیت چهار دهستان بخش مرکزی و دو دهستان بخش داشلی برون در شهر نقطه تماس تولید روستائیان و مصرف شهرنشینان است که می‌تواند پیوند و تعاملات فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی را ایجاد بکند و این بازار روستا در واقع نقطه اتصال تولید روستائیان و عرضه به بازار شهر نشینان هست که  می‌تواند به توسعه متوازن کمک کند.

وی از افتتاح ۳۲۷ پروژه عمرانی اقتصادی با ۱۳۸۰ نفر اشتغال در شهرستان گنبد کاووس در دهه فجر خبر داد و گفت: توسعه روستایی ما سرعتش کمتر از شهرهای ما نیست و با ایده هر روستا یک محصول شاهد موفقیت عطاآباد به عنوان روستا بازاری هستیم که روستائیان آن علاقه‌ای به مهاجرت به شهر ندارند؛

وی افزود: شهرداری مکان‌ بزرگ دیگری را  در شهر برای بازار روستا در نظر بگیرد، تا نقطه اتصال بازار روستاهای دهستان‌های شش‌گانه ما باشد؛ و اتحادیه و شرکت‌هایی را در روستا ایجاد کنیم که تجمیع همه بازار روستاهای شهرستان ما بشود و در مکانی متمرکز و بزرگ کالاها را عرضه بکنیم، چون ما محصولات کشاورزی بسیار زیادی داریم.

وی خاطرنشان کرد: امروز در یک مقطع جدید حکمرانی قرار گرفتیم که موضوع کشاورزی و امنیت غذایی در راس آن است و اگر امنیت زیر سوال برود، تاثیر مستقیم خود را بر اقتصاد می‌گذارد

وی با بیان اینکه کشور و شهر و استان ما در مسیر توسعه شتابان قرار گرفته افزود:

سازمان منطقه آزاد اینچه برون یکی از دستاوردهای ارزشمند دولت و ارزشمند نظام است که مسیر را برای توسعه‌ی شتابان و توسعه روابط اقتصادی با کشور دوست و همسایه ترکمنستان ایجاد می‌کند.  از جمله مزیت‌های نسبی این حوزه تهاتر اقتصادی در حوزه‌های زیرساخت و انرژی هست.

وی با بیان اینکه با استفاده از مثلث طلایی موفقیت با سه ضلع  ساختار، نیروی انسانی و روش‌های مدیریتی باید ساختارها را در تعاونی ها و اتحادیه ها ایجاد کنیم به نقش تعاونی‌ها و بخش‌های اقتصادی اشاره کردو افزود: ضلع خیلی قوی آن روش‌های مدیریتی است که باید در پیش بگیریم و توجه کنیم که کشور را در مسیر آرامش قرار بدهیم و  حفظ این آرامش اجتماعی با تبیین رسانه‌ای خبرنگاران و اصحاب رسانه و همچنین مدیریت مسئولانه و متعهدانه محقق می‌شود.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.