سه هزار سبد کالای نیکوکار گنبدی بر سفره نیازمندان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=117026کپی به کلیپ‌بورد
مراسم آغاز توزیع این سبدهای کالایی روز چهارشنبه در روستای قلندرآباد گنبدکاووس برگزار شد. در این مراسم، سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه گنبدکاووس، با تبریک فرارسیدن ماه ضیافت الهی، از نیکوکاران خواست تا در این ایام مبارک دست نیازمندان را بیش از پیش بگیرند.
دکتر سلیمان هاشمی با قدردانی از سعادت‌نژاد گفت: گنبدکاووس نیکوکاران زیادی دارد که در مناسبت‌های ملی و دینی به فکر اقشار کم‌برخوردار هستند و امیدواریم این همراهی در آستانه رمضان و نوروز گسترده‌تر شود
پیغمبرقلی سعادت‌نژاد در این مراسم با بیان اینکه کمک به نیازمندان شیرین‌ترین لحظه زندگی‌اش است، گفت: «این سنت حسنه را حدود ۳۰ سال پیش با یک بسته آغاز کردم و امروز خوشحالم که سه هزار سبد کالایی را میان خانواده‌های کم‌برخوردار از اقوام و مذاهب مختلف توزیع می‌کنم.
وی اقلام هر سبد را شامل ۱۰ کیلوگرم برنج، سه لیتر روغن مایع، رب گوجه‌فرنگی، نمک و برخی حبوبات عنوان کرد و افزود: این کار را هر سال پیش از ماه رمضان، عید قربان و نوروز انجام می‌دهم.
این نیکوکار گنبدی تأکید کرد: کمک به نیازمندان را بدون توجه به قومیت، نژاد، زبان یا مذهب و تنها برای جلب رضایت خداوند انجام می‌دهم. بخشی از درآمد سالانه‌ام را صرف این کار خداپسندانه می‌کنم و شاهد برکت آن در زندگی و کسب‌وکارم هستم.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.