از تشکل‌های مردم نهاد فعال شهرستان گنبدکاووس تجلیل شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=116186کپی به کلیپ‌بورد

از تشکل‌های مردم نهاد فعال شهرستان گنبدکاووس تجلیل شد

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس با گرامیداشت هفته بزرگداشت تشکل‌ها و مشارکت اجتماعی گفت: سمن‌ها به عنوان حلقه‌های مهم ارتباطی مردم و حاکمیت،ظرفیت خوبی برای رشد و توسعه و رفع مشکلات جامعه دارند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری گنبدکاووس مهدی دهرویه روز چهارشنبه در نشست با تشکل‌ها و سمن‌های مردم‌نهاد گنبدکاووس با اشاره به اینکه ۹۵ سمن در شهرستان ثبت شده که حدود ۸۰ درصد این سمنها فعال نیستند افزود: این تشکل‌ها در بخشهای فرهنگی، آموزشی، ورزشی، مذهبی، آسیب‌های اجتماعی و محیط زیست ثبت شده‌اند و ظرفیت خوبی برای حل مسائل جامعه دارند. وی افزود: در سطح ملی و استانی اعتبارات و منابع مالی خوبی برای فعالیت سمن‌ها به‌خصوص درحوزه آسیب‌های اجتماعی پیش بینی شده اما تشکل‌های مردم نهاد گنبدکاووس کمتر از آن استفاده می‌کنند. رضا اصالتی معاون سیاسی، امنیتی، اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس نیز در این گردهمایی که به مناسبت گرامیداشت هفته تشکلها و مشارکت‌های اجتماعی برگزار شد از فعالیت سمن‌های فعال قدردانی کرد.

از تشکل‌های مردم نهاد فعال شهرستان گنبدکاووس تجلیل شد

 

از تشکل‌های مردم نهاد فعال شهرستان گنبدکاووس تجلیل شد

 

از تشکل‌های مردم نهاد فعال شهرستان گنبدکاووس تجلیل شد

 

از تشکل‌های مردم نهاد فعال شهرستان گنبدکاووس تجلیل شد

 

از تشکل‌های مردم نهاد فعال شهرستان گنبدکاووس تجلیل شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.