همایش رأی اولی‌های گنبدی برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=115870کپی به کلیپ‌بورد

همایش رأی اولی‌های گنبدی برگزار شد

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس گفت: رای اولی‌ها با بالا بردن قدرت تحلیل در برابر تهدیدات فکری و رسانه ای دشمن قوی شوند.

 

به گزارش کمیته اطلاع رسانی فرمانداری ویژه گنبدکاووس، مهدی دهرویه در همایش رأی اولی‌ها که در کانون شهید رجایی برگزار شد گفت: ایجاد تردید در اذهان و عقاید از جمله اهداف دشمن و از شیوه‌های جدید جنگ ترکیبی و شناختی است.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری به تعریف عوام و خواص پرداخت و جوانان را به درک درست واقعیتها و آزادی های کشور فراخواند و گفت: با قوی کردن قدرت تحلیل به مصاف دشمن برویم.

وی ادامه داد: جنگ ترکیبی دشمن علیه ملت ایران ابعاد جدیدی به خود گرفته است و لذا مبانی و اندیشه سیاسی خود را قوی کنید و تحلیل قوی از وقایع روز داشته باشید و با دستاوردهای نظام آشنا باشید و تبیین گر باشید.

فرماندار ویژه گنبدکاووس با بیان اینکه آینده مملکت در دست شما جوانان خواهد بود گفت: مطالعه دقیق و درست تحلیل وقایع و بینش سیاسی را افزایش می دهد و در جوان ها از لحاظ فکر و اندیشه برتری ایجاد می کند.

وی تصریح کرد: انتخاب فرد اصلح بین نامزدهای انتخابات بر پایه اولویت قرار دادن ویژگی‌هایی مانند تدین و کارآمدی، دست‌پاکی و ضدفساد، شجاع و پرانگیزه، اولویت دادن به مشکلات مردم و طبقات محروم و توجه به منافع ملی است.

دهرویه افزود: نامزدهای انتخابات نیز ‌باید بر پایه عدم بیان وعده‌های غیرعملی، عدم استفاده از بیت‌المال و توجه به امنیت کشور توسط رای دهندگان ارزیابی شوند.

همایش رأی اولی‌های گنبدی برگزار شد

 

همایش رأی اولی‌های گنبدی برگزار شد

 

همایش رأی اولی‌های گنبدی برگزار شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.