امسال در ایستگاه تولید نهال چپرقویمه بیش از دو میلیون و چهار صد هزار بوته مرتعی تولید خواهد شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=114644کپی به کلیپ‌بورد

امسال در ایستگاه تولید نهال چپرقویمه بیش از دو میلیون و چهار صد هزار بوته مرتعی تولید خواهد شد

 در روز جهانی جنگلبان با شعار «من هم یک جنگلبانم» معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس از پروژه های اداره منابع طبیعی و آبخیزداری در شمال شهرستان بازدید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی فرمانداری ویژه، مهدی دهرویه در این بازدید ضمن عرض تبریک به نیروهای منابع طبیعی اجرای این پروژه ها را بسیار با اهمیت و مهم خواند. به طوری که در ایستگاه تولید نهال چپرقویمه بیش از دو میلیون و چهار صد هزار بوته مرتعی در سال ۱۴۰۲ تولید خواهد شد و در جهت مقابله با بیابان و در راستای نهضت مردمی تولید و کاشت یک میلیارد نهال در کشور در مراتع این شهرستان کشت خواهد شد.
وی همکاری تمامی دستگاه و ادارات دولتی را در جهت تحقق این شعار با اداره منابع طبیعی الزام دانست و از تمامی شهروندان عزیز نیز درخواست کرد با مشارکت در این طرح مردمی با کاشت هر ایرانی سه نهال طبق فرمایش مقام معظم رهبری در این امر مهم سهیم شوند.

امسال در ایستگاه تولید نهال چپرقویمه بیش از دو میلیون و چهار صد هزار بوته مرتعی تولید خواهد شد

امسال در ایستگاه تولید نهال چپرقویمه بیش از دو میلیون و چهار صد هزار بوته مرتعی تولید خواهد شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه شهرستان گنبدکاووس از اجرای مطالعات و جانمایی احداث مزرعه خورشیدی در ۲ هزار هکتار از اراضی شمال گنبدکاووس خبر داد. سلیمان هاشمی در جلسه بررسی نظام مسائل حوزه انرژی گنبدکاووس با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و دیگر مسئولان حوزه انرژی کشور در گنبدکاووس اظهار کرد: با حضور مدیرعامل شرکت توانیر، عملیات اجرایی پست توزیع برق گنبد پنج آغاز شد تا با تکمیل و بهره‌برداری آن بخش اعظمی از مشکلات برق شهرستان حل شود
مدیرعامل شرکت توانیر از ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی برق در کشور خبر داد و تأکید کرد: با همکاری همه مشترکان خانگی، تجاری، صنعتی و اداری در صرفه‌جویی مصرف برق، می‌توان خاموشی‌ها را به حداقل رساند. مصطفی رجبی مشهدی در حاشیه بازدید از شبکه برق شهر مرزی کرند از توابع گنبدکاووس با اشاره به ناترازی قدیمی در تأمین برق، بیان کرد: ساخت نیروگاه‌های خورشیدی و حرارتی در کنار مدیریت مصرف با مشارکت مردم، از راهکارهای کلیدی برای جبران این کسری تا پایان برنامه هفتم توسعه است.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
۲ پروژه کلیدی در ایستگاه برق فجر گنبدکاووس با هدف تقویت زیرساخت‌های برق و پایداری ولتاژ در این منطقه با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به بهره‌برداری رسید. این دو پروژه با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال از منابع شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به سرانجام رسیده است.
عملیات اجرایی پست فوق توزیع ۶۳/۲۰ کیلوولت «گنبد پنج» با ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر و خط دو مداره پابه تلسکوپی ۶۳ کیلوولت تغذیه‌کننده آن آغاز شد. اجرای این طرح در راستای توسعه زیرساخت‌های برق‌رسانی و تأمین انرژی پایدار برای ۱۵۸ هزار مشترک برق گنبدکاووس است.
در روز ملی گندم و نان با تقدیم شاخه گل از زحمات نانوایان گنبدی تقدیر شد. صبح امروز دکترسلیمان هاشمی سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس به همراه تعدادی از مدیران شهرستانی به مناسبت ۳۱ فروردین روز ملی گندم و نان با حضور در برخی از نانوایی‌های سطح شهر با تقدیم شاخ گل از زحمات آنها تقدیر کرد.
معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به چالش جدی تنش آبی در ۲۴ هزار روستای ایران، گفت: ۱۳ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار و ۱۱ هزار روستای زیر ۲۰ خانوار با کمبود آب مواجه هستند. ذوالفقار مهدی‌زاده روز شنبه در حاشیه بررسی مسائل انرژی گنبدکاووس راهکارهای مقابله با این بحران را تشریح کرد.