معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس بر لزوم شناسایی بسترها و فرصتهای اشتغال و تقدیر از کارآفرینان کارآفرینان برای افزایش انگیزه کارآفرینی برای جوانان تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی فرمانداری ویژه ، مهدی دهرویه در مراسم تجلیل از ۲ کارآفرین برتر گنبدی منتخب جشنواره کارآفرینان برتر استان افزود: گنبدکاووس ظرفیتهای زیادی برای اشتغالزایی دارد که باید از این ظرفیتها برای توسعه حوزه اشتغال شرق استان گلستان و ایجاد منبع درآمدی برای مردم منطقه و ارتقای میانگین درآمدی استفاده شود.
وی ایجاد اشتغال برای ۵۰۰ نفر توسط شرکت تعاونی خدمات بهاردشت و احیای دوباره واحد صنعتی در مرز ورشکستگی و ایجاد اشتغال برای ۲۰۰ نفر توسط شرکت نئوپان را الگوی خوبی برای جوانان کارآفرین دانست و گفت: تلاش داریم بستر ایجاد تحول در حوزه کارآفرینی شهرستان فراهم شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان نیز درصد صحت سنجی اشتغال ایجاد شده در شهرستان گنبدکاووس را ۹۸ درصد عنوان کرد و گفت این میانگین در استان ۶۸ و نیم درصد است که گنبدکاووس رتبه اول را در زمینه راستی آزمایی اشتغال ایجاد شده بدست آورده است.
حسینعلی خواجهمظفری تعهد اشتغال امسال این شهرستان را ۵ هزار و ۸۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعهد تاکنون برای ۵هزار و ۷۵۹ نفر معادل ۹۹.۵ درصد شغل ایجاد شده است.
وی با قدردانی از “احمد صمدی” مدیرعامل شرکت صنعت چوب شمال و “عبدالستار شکاری” مدیرعامل شرکت تعاونی خدمات بهاردشت خانواده به عنوان کارآفرینان برتر گلستانی فعال در گنبدکاووس، گفت: در مجموع ۳۱۰ نفر در بخشهای صنعت، خدمات و کشاورزی از گلستان در چهاردهمین جشنواره کارآفرینان برتر نام نویسی کردند که بر اساس شاخصهای مورد نظر در نهایت ۲۸ نفر مجاز شناخته شدند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان ادامه داد: از میان این ۲۸ نفر بر اساس شاخصههای مانند فعالیتهای نوآورانه، رشد بالا در حجم معاملات و اشتغالزایی، استفاده از فناوری نوین، تبدیل فعالیتهای سنتی به مدرن و خلق بازارهای جدید با نظر داوران در نهایت هشت نفر به عنوان برتر استانی انتخاب شدند.
وی سهمیه اشتغال سالجاری این استان ۳۱ هزار و ۳۱۰ نفر بود که تاکنون برای ۳۶ هزار و ۳۱۸ نفر از افراد جویای کار استان شغل ایجاد شد.
خواجهمظفری با تاکید بر تلاش برای فعالیتهای نوآورانه و تقویت رشتههای کارآفرینی در مقاطع مختلف دانشگاهی و تربیت استادانی مناسب برای آموزش در این عرصه، بیان کرد: معنی کارآفرینی ایجاد راهبردی برای توسعه، اشتغالزایی با هدف تقویت رفاه عمومی همراه با شناخت فرصتهای افزایش تولید است.