خوابگاه دانشگاه فرهنگیان گنبدکاووس جانمایی می‌شود‌

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=113793کپی به کلیپ‌بورد

خوابگاه دانشگاه فرهنگیان گنبدکاووس جانمایی می‌شود‌

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس در نشست مشترک با مدیر دانشگاه فرهنگیان استان گلستان با حضور معاون سیاسی و اجتمائی و رییس آموزش و پرورش گنبدکاووس گفت: برای رفع کمبود فضای آموزشی و رفاهی واحد دانشگاهی فرهنگیان فضاهای آموزشی و خوابگاهی پیش بینی شده که درصورت تایید مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی فرمانداری ویژه ، مهدی دهرویه با تاکید برضرورت رفع کمبود فضاهای آموزشی و رفاهی دانشگاه فرهنگیان این شهرستان گفت: تا احداث ساختمان جدید  دانشجویان به یکی از اماکن پیشنهادی آموزش و پرورش که اعلام شده نقل مکان می‌کنند.
مدیر دانشگاه فرهنگیان گلستان نیز گفت: دانشگاه فرهنگیان گنبدکاووس با کمبود کلاس درس و ساختمان خوابگاهی مواجه است که با دستور فرماندار ویژه این کمبود رفع خواهد شد.
موسی کیخا اضافه کرد: ساختمان‌های آموزشی و رفاهی فعلی دانشگاه فرهنگیان گلستان بویژه در گنبدکاووس قدمت بالایی دارند و باید همه کمک کنند تا کمبودهای این مرکز آموزش عالی برطرف و توسعه یابد.
وی بابیان اینکه  اکنون گنبدکاووس با کمبود ۵۰۰ معلم مواجه است که این رقم در سالهای آینده افزایش خواهد یافت، تصریح کرد: در صورت توسعه فضاهای آموزشی و رفاهی پردیس‌های این مرکز آموزش عالی می‌توان ظرفیت بیشتری از فرزندان را برای تحصیل در دانشگاه فرهنگیان از طریق آزمون سراسری جذب کند

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.