ارتقاء کیفیت نان در دستور کار شورای آرد و نان شهرستان گنبدکاووس قرار دارد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=113396کپی به کلیپ‌بورد

ارتقاء کیفیت نان در دستور کار شورای آرد و نان شهرستان گنبدکاووس قرار دارد

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه شورای آردو نان این شهرستان اظهار داشت: در صورت نارضایتی مردم از کیفیت نان نانوایان تحت آموزشهای فنی حرفه ای برای ارتقاء کیفیت نان قرار خواهند گرفت.
مهدی دهرویه بر تشدید و استمرار بازرسی از خبازیها تاکید کرد و افزود: با تدابیر پیشگیرانه و باید از خام فروشی وافزایش صف در نانواییها جلوگیری شود.
وی همچنین با افزایش و کسری آرد با کم کردن سهمیه آرد خبازیهای متخلف برخورد خواهد شد.
 معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه گنبدکاووس نیز گفت: کیفیت نان در شهرستان باید ارتقاء یابد.
محمدرضا میرنیا از انجام ۴۰ بازدید مشترک اعضای شورای آردو نان از خبازیها در ماه گذشته خبرداد و بر لزوم تحقق مصوبات شوراو مستند سازی اقدامات و نظارت مداوم بر خبازیها تاکید کرد و گفت: بازدید نانواییها در روستاها باید افزایش یابد.
در این جلسه پرونده نانوایان و مصوبات جلسات قبل بررسی و تصمیمات لازم اخذ گردید

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.