تعداد ۳۰۰ نفر از شهرستان گنبدکاووس به اردوی راهیان نور اعزام شدند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=112963کپی به کلیپ‌بورد

تعداد ۳۰۰ نفر از شهرستان گنبدکاووس به اردوی راهیان نور اعزام شدند

معاون استاندار و فرماندار شهرستان گنبدکاووس در بدرقه کاروان راهیان نور گفت: اردوهای راهیان نور یکی از مهمترین راه‌های تحقق جهاد تبیین مد نظر رهبر معظم انقلاب است که در آن، نسل جوان با سیره ناب شهدا آشنا شده و آنان درک بهتری از دلاوری و رشادت رزمندگان اسلامی در دفاع از  کشور پیدا می‌کنند.
مهدی دهرویه تصریح کرد: این کاروان به همت دستگاههای اجرایی و مشارکت مردم به منطقه های عملیاتی اعزام میشوند وی با بیان اینکه وظیفه ما انتقال روحیه ایثار و شهادت طلبی به نسل جوان است افزود: ایران اسلامی در دوران هشت سال دفاع مقدس شاهد حماسه های بی نظیری از جوانانی بوده که عزت و اقتدار وامنیت را نصیب ایران اسلامی کرده اند و باید این افتخارات به نسل های آینده منتقل شود.
سرهنگ قاسم پور فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج سپاه گنبدکاووس نیز در حاشیه اعزام کاروان راهیان نور گفت: پس از وقفه ۳ساله در برگزاری اردوهای راهیان نور به دلیل شرایط کرونایی حاکم در کشور، نخستین کاروان راهیان نور متشکل از ۳۰۰ نفر با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به مناطق عملیاتی جنوب اعزام می‌شوند.
و اعزام کاروان نور به جنوب و غرب کشور ومزار حاج قاسم همچنان در دستور کار قرار دارد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.