فرماندارویژه گنبدکاووس: تولید محتوا در روایتگری دهه فجر مورد توجه قرار بگیرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=112744کپی به کلیپ‌بورد

فرماندارویژه گنبدکاووس: تولید محتوا در روایتگری دهه فجر مورد توجه قرار بگیرد

سرپرست فرمانداری گنبدکاووس چارچوب اصلی برنامه‌های دهه فجر را اجرای دستورالعمل ابلاغی ستاد استانی دانست و گفت: بومی‌سازی برنامه‌ها و تولید محتوا برای روایتگری این دهه برای نسل جدید باید مورد توجه بیشتر مسوولان قرار بگیرد.
مهدی دهرویه در جلسه ستاد گرامیداشت دهه مبارک فجر گنبدکاووس اظهارداشت: با وجود گذشت سال‌های زیادی از پیروزی انقلاب اسلامی و حملات شدید دشمنان علیه آن و شرایط سخت تحریم همچنان این انقلاب به برکت خون شهدا و هدایت‌های رهبر معظم انقلاب استوار و پابرجاست.
وی ابراز امیدواری کرد: با فروکش کردن کرونا همراه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و پرهیز از ساده‌انگاری شرایط جامعه و استفاده از تجربیات سال‌های قبل برنامه‌های دهه فجر با محوریت تمرکززدایی و تولید محتوا برای روایتگری در گنبدکاووس برگزار شود.
سرپرست فرمانداری گنبدکاووس گفت: دستگاه‌های اجرایی عضو ۲۴ کمیته ستاد دهه فجر اجرای برنامه‌های خود را علاوه بر مرکز شهرستان با همکاری بخشداران و دهیاران در حوزه بخش‌ها و روستاهای نیز گسترش دهند.
دهرویه با اشاره به انجام هماهنگی برای اجرای برنامه‌های محتوایی به مناسب دهه فجر در گنبدکاووس از پنجم تا ۱۲ بهمن، از صدا و سیما، خبرگزاری‌ها و فعالان فضای مجازی خواست اطلاع رسانی مناسب را از برنامه‌های ۲۴ کمیته ستاد دهه فجر شهرستان داشته باشند.
سرپرست فرمانداری گنبدکاووس افزود: برنامه ریزی برای برگزاری مناسب راهپیمایی دهه فجر، تقویت گفتمان امیدآفرینی با روشنگری ارزش‌های نظام و انقلاب اسلامی، برنامه ریزی برای افتتاح و آغاز ساخت پروژه‌های عمرانی و اقتصادی و اجرای ۱۰ برنامه محوری در ۱۰ مسجد در این دهه مورد توجه مسوولان شهرستانی قرار گیرد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.