نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

ساخت بزرگترین اورژانس کشور به‌زودی در گنبد کاووس آغاز می‌شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=112498کپی به کلیپ‌بورد

ساخت بزرگترین اورژانس کشور به‌زودی در گنبد کاووس آغاز می‌شود

مدیرکل درمان تامین اجتماعی گلستان گفت که عملیات ساخت بزرگترین اورژانس کشور در زمینی به مساحت هشت هزار و ۲۵۰ متر مربع با اعتبار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به زودی در بیمارستان خاتم الانبیا(ص) گنبدکاووس آغاز می‌شود.
احمد نصرتی روز پنجشنبه در مراسم افتتاح متمرکز پروژه‌های هفته دولت گنبدکاووس در بیمارستان خاتم الانبیا(ص) این شهرستان، اظهار داشت: بودجه این پروژه مصوب شده و با همکاری رییس بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) گنبد و مسوولان استانی عملیات ساخت آن در مدت ۲ سال پایان می‌یابد.
وی همچنین گفت: بودجه مدیریت درمان تامین اجتماعی گلستان از ۴۰۰ میلیارد ریال در سال ۸۸ به ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در سال‌جاری افزایش یافته و هم اکنون در شهرستان‌های آزادشهر، علی‌آبادکتول، رامیان، بندرترکمن و کردکوی درمانگاه سرپایی تامین اجتماعی فعال بوده و در بقیه شهرستان‌ها نیز در حال ساخت است.
بیمارستان خاتم الانبیا(ص) گنبدکاووس با ۲۱۴ تخت بیمارستانی به مردم استان گلستان خدمات‌رسانی می‌کند و به گفته مسوولان این بیمارستان در پیک پنجم کرونا بخش زیادی از تخت‌های این مرکز در اختیار بیماران کرونایی قرار دارد.
وی با اشاره به پذیرش ۱۰۰ درصدی بیماران کرونایی در ۲ بیمارستان تامین اجتماعی استان به نام‌های خاتم الانبیا(ص) گنبدکاووس و حکیم جرجانی گرگان، گفت: تاکنون بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ بیمار کرونایی در این بیمارستان‌ها پذیرش شدند و روزانه نیز در هر کدام از این مراکز درمانی ۱۵۰ بیمار کرونایی به صورت سرپایی خدمات دریافت می‌کنند

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه گنبدکاووس در این مراسم با بیان اینکه این شهرستان مرزی به سبب سکونت اقوام و مذاهب اسلامی در استان گلستان، ایران و جهان اسلام به سرزمین وحدت و برادری مشهور است، تصریح کرد: توسعه و پیشرفت گنبدکاووس هم در سایه وحدت اقوام محقق خواهد شد. دکتر سلیمان هاشمی افزود: مردم سال‌هاست که دغدغه و مطالبه توسعه این شهرستان را دارند و به آنها قول می‌دهیم با بهره‌گیری از ظرفیت اقوام آن‌را محقق کنیم.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس روز پاسدار را به پاسداران عزیز تبریک گفت. دکتر سلیمان هاشمی در اهمیت روز پاسدار به حضور در جمع فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ، فرمانده یگان ۶۰ زرهی عمار یاسر و مسئولان شهرستان گنبد کاووس اشاره کرد و از حجت الاسلام والمسلمین ترابی و همکاران شورای تأمین و شورای اسلامی شهر گنبدکاووس و شهردار قدردانی کرد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس در جمع مدیران ادارات و نهادهای گنبدکاووس به‌مناسبت آغاز دهه فجر پیروزی انقلاب،هم در این مراسم با تبریک دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گفت: دهه فجر و شهیدانی که در راه پیروزی انقلاب جان خویش را نثار کردند محور وحدت و برادری هستند. دکترسلیمان هاشمی افزود: گنبدکاووس دومین شهرستان استان گلستان است که در ایام دهه فجر پروژه‌های قابل توجه عمرانی و اقتصادی آن به ارزش ۲۰ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری یا عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری گنبدکاووس گفت: مشکلات و کمبودهای این شهرستان مرزی که سرزمین و نماد وحدت و برادری است باید با وفاق و تلاش همگانی رفع شود. دکتر سلیمان هاشمی افزود: بزودی یک شورای وفاق در گنبدکاووس تشکیل خواهد شد تا در سایه آن ظرفیت‌ها و راهکارهای رفع مشکلات و کمبودهای این شهرستان اندیشده و برای رفع آن گام برداریم.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری در این مراسم با تبریک عید مبعث، بیان کرد: برگزیده شدن نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) به پیامبری از نعمت‌های عظمای خداوند به جهان بشریت است زیرا توحید و خداپرستی که دستاورد بزرگ بعثت است به مسلمانان و جامعه بشری داده شد. آخوند کمال غراوی افزود: عمل به آیات الهی و تزکیه نفس که هدف رسالت پیامبر(ص) است ما را از فساد و گمراهی مصون می دارد.
سرپرست معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به زندگی مسالمت آمیز همراه با وحدت اقوام و مذاهب اسلامی ساکن در این استان، تصریح کرد: برخلاف برخی باورها که سکونت اقوام در یک منطقه را تهدید می‌دانند اما این باورها درمورد گلستان صدق نمی‌کند و اقوام ساکن در آن همیشه یک فرصت بوده و هستند. محمد حمیدی روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه فرمانداران قدیم و جدید شهرستان مرزی گنبدکاووس افزود: استفاده از ظرفیت اقوام و نخبگان آنها در مناصب، راهبرد و شعار وفاق رییس جمهور است و ایشان هم به صورت