روز گذشته یک واحد فروشگاه کفش در گنبدکاووس پلمب گردید

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=112454کپی به کلیپ‌بورد

روز گذشته یک واحد فروشگاه کفش در گنبدکاووس پلمب گردید

طی بازدید بازرسان ستاد مقابله با کرونای گنبدکاووس متشکل از بازرسان اداره اماکن و اتاق اصناف ، یک واحد صنفی فروش کفش در گنبدکاووس به دلیل عدم رعایت مصوبات ستاد کرونا، پلمپ گردید.
بنا به اعلام ستاد مقابله با کرونا، اعمال محدودیت های کرونا در شهرستان گنبدکاووس و بازدیدهای شبانه روزی بازرسان این ستاد تا هفته آینده ادامه خواهد داشت

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.