معرفی مشاهیر فرهنگی و تاریخی منطقه از مطالبات مردم است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=112146کپی به کلیپ‌بورد

معرفی مشاهیر فرهنگی و تاریخی منطقه از مطالبات مردم است

امام جمعه گنبدکاووس در جلسه شورای فرهنگ عمومی این شهرستان معرفی مشاهیر فرهنگی و تاریخی منطقه را از مطالبات مردم دانست و خاطرنشان کرد: معرفی مشاهیر و ریشه‌های هویتی منطقه شامل آداب، سنن و فرهنگ شفاهی اقوام با استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی شهرستان می‌تواند پاسخ به این مطالبه باشد.
حجت الاسلام محمود ترابی با بیان اینکه زیربنای هر تمدنی، سبک زندگی و فرهنگ آن جامعه است، پیشنهاد کرد تا دبیرخانه‌ای در یکی از دانشگاه‌های این شهرستان برای انجام فعالیت‌های پژوهشی به منظور شناسایی و معرفی مشاهیر و ریشه‌های هویتی اقوام تشکیل شود و ۲ واحد درسی نیز به این موضوع اختصاص یابد.
وی با اشاره به ثبت ملی شهر گنبدکاووس به عنوان پایتخت فرش دستباف ترکمن، افزود: برای معرفی این هنر اصیل باید اقدامات فرهنگی مناسب از جمله نصب المان در سطح این شهرستان انجام شود.  
حجت الاسلام ترابی با قدردانی از شهرداری گنبد برای ساخت مجسمه مختومقلی فراغی شاعر شهیر ترکمن، اضافه کرد: نصب مجسمه این شاعر و عارف نامی ترکمن که از منادیان وحدت بود، علاوه بر تقویت اتحاد و همدلی در شهرستان‌ از اقدامات خوب فرهنگی برای معرفی مشاهیر منطقه نیز بحساب می‌آید

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.