آموزش و آگاهی بخشی به مردم محروم مرزی می تواند در کاهش قاچاق کالا موثر باشد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=112104کپی به کلیپ‌بورد

آموزش و آگاهی بخشی به مردم محروم مرزی می تواند در کاهش قاچاق کالا موثر باشد

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه کمیسبون قاچاق کالا و ارز شهرستان اظهار کرد: در مقطع کنونی مبارزه و پیشگیری با قاچاق کالا و ارز از موضوعات مهم و حساس بوده و مورد تاکید مقام معظم رهبری است.
وی تصریح کرد: آموزش و آگاهی بخشی به مردم به ویژه مردم محروم مرزی می تواند در کاهش قاچاق کالا موثر باشد.
عبدالقدیر کریمی گفت: کار فرهنگی در قالب برنامه های هوشمندانه در راستای جلوگیری از قاچاق کالا و عدم ضربه به تولیدات داخلی موثر باشد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.