نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

آزمون سراسری با شرکت ۶۹۱۵ داوطلب در شهرستان گنبدکاووس برگزار می شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=111938کپی به کلیپ‌بورد

آزمون سراسری با شرکت ۶۹۱۵ داوطلب در شهرستان گنبدکاووس برگزار می شود

رییس اداره سیاسی امنیتی اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه کمیته آزمون سراسری این شهرستان که در فرمانداری برگزار شد گفت: این آزمون در ۱۳ مرکز دانشگاهی شهرستان گنبدکاووس شامل دانشگاه گنبد،  آزاد اسلامی ، پیام نور،  دانشگاه شمس،آموزشکده کوثر و موسسه غیرانتفاعی  شرق گلستان،علمی کاربری و تیزهوشان بقیه الله صدیقه کبری بصیرت فرزانگان برگزار می شود.
حنیفه عصمتی تصریح کرد: این آزمون با رعایت پروتکلهای بهداشتی روزهای چهارشنبه پنجشنبه ، جمعه و شنبه آتی با شرکت ۶۹۱۵ نفر داوطلب برگزار میشود که ۴۰۵۷ نفر از داوطلبان خانم و ۲۸۵۷ نفر آقا هستند.
وی همچنین افزود: نیروی انتظامی ،اورژانس، هلال احمر و آتش نشانی در محلهای برگزاری آزمون استقرار خواهند یافت .
با توجه به شیوع ویروس کرونا و تبعات ناشی از آن در تمامی حوزه های اقتصادی، اجتماعی ، فرهنگی که در نظام آموزشی ما هم  بی تاثیر نبوده است برابر توافق بعمل آمده وزارتین بهداشت و علوم ، دستور العمل های بهداشتی با هماهنگی به موسسات و دانشگاهها و مراکز آموزشی مجری برگزاری آزمون ابلاغ شده است تا براساس آن با نظارت و دقت بیشتری آزمون را برگزار نمایند. لازم است ملاحظات و موازین بهداشتی هم از سوی مجریان و هم از سوی داوطلبین رعایت گردد. بایستی ایمن ترین و سالم ترین دوره برگزار کنکور را داشته باشیم و کلیه پروتکل های فاصله گذاری اجتماعی را به بهترین شیوه برگزار و اجرایی نماییم وی افزود: تندرستی و سلامتی فرزندان یکی از نگرانی های همه ی مسئولین کشوری، استانی و شهرستانی می باشد ابتدا قرار بود که کنکور در اواخر شهریور ماه برگزار گردد که با توجه به حرکت به سمت فصل پاییز و احتمال همزمانی بیماری کووید 19 با آنفلونزا ممکن بود گرفتاری را دو چندان نماید. لذا سازمان سنجش 4 روز را به برگزاری کنکور اختصاص داده که از روز چهارشنبه 29 مرداد ماه تا روز شنبه 1 شهریور گروه آزمایشی هنر در روز چهارشنبه 29مرداد، گروه آزمایشی ریاضی و انسانی پنجشنبه 30 مرداد و گروه آزمایشی تجربی روز جمعه 31 مرداد و گروه زبان خارجه روز شنبه اول شهریور ماه  به رقابت خواهند پرداخت.
دبیر کمیته برگزاری آزمون کارشناسی ارشد شهرستان گنبدکاووس نیز گفت: داوطلبان با ماسک سه لایه وارد محل آزمون خواهند شد برای داوطلبانی که دوره نقاهت در کرونا گذرانده اند مکان خاص در محل آزمون در نظر گرفته شده است.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه گنبدکاووس در این مراسم با بیان اینکه این شهرستان مرزی به سبب سکونت اقوام و مذاهب اسلامی در استان گلستان، ایران و جهان اسلام به سرزمین وحدت و برادری مشهور است، تصریح کرد: توسعه و پیشرفت گنبدکاووس هم در سایه وحدت اقوام محقق خواهد شد. دکتر سلیمان هاشمی افزود: مردم سال‌هاست که دغدغه و مطالبه توسعه این شهرستان را دارند و به آنها قول می‌دهیم با بهره‌گیری از ظرفیت اقوام آن‌را محقق کنیم.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس روز پاسدار را به پاسداران عزیز تبریک گفت. دکتر سلیمان هاشمی در اهمیت روز پاسدار به حضور در جمع فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ، فرمانده یگان ۶۰ زرهی عمار یاسر و مسئولان شهرستان گنبد کاووس اشاره کرد و از حجت الاسلام والمسلمین ترابی و همکاران شورای تأمین و شورای اسلامی شهر گنبدکاووس و شهردار قدردانی کرد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس در جمع مدیران ادارات و نهادهای گنبدکاووس به‌مناسبت آغاز دهه فجر پیروزی انقلاب،هم در این مراسم با تبریک دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گفت: دهه فجر و شهیدانی که در راه پیروزی انقلاب جان خویش را نثار کردند محور وحدت و برادری هستند. دکترسلیمان هاشمی افزود: گنبدکاووس دومین شهرستان استان گلستان است که در ایام دهه فجر پروژه‌های قابل توجه عمرانی و اقتصادی آن به ارزش ۲۰ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری یا عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری گنبدکاووس گفت: مشکلات و کمبودهای این شهرستان مرزی که سرزمین و نماد وحدت و برادری است باید با وفاق و تلاش همگانی رفع شود. دکتر سلیمان هاشمی افزود: بزودی یک شورای وفاق در گنبدکاووس تشکیل خواهد شد تا در سایه آن ظرفیت‌ها و راهکارهای رفع مشکلات و کمبودهای این شهرستان اندیشده و برای رفع آن گام برداریم.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری در این مراسم با تبریک عید مبعث، بیان کرد: برگزیده شدن نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) به پیامبری از نعمت‌های عظمای خداوند به جهان بشریت است زیرا توحید و خداپرستی که دستاورد بزرگ بعثت است به مسلمانان و جامعه بشری داده شد. آخوند کمال غراوی افزود: عمل به آیات الهی و تزکیه نفس که هدف رسالت پیامبر(ص) است ما را از فساد و گمراهی مصون می دارد.
سرپرست معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به زندگی مسالمت آمیز همراه با وحدت اقوام و مذاهب اسلامی ساکن در این استان، تصریح کرد: برخلاف برخی باورها که سکونت اقوام در یک منطقه را تهدید می‌دانند اما این باورها درمورد گلستان صدق نمی‌کند و اقوام ساکن در آن همیشه یک فرصت بوده و هستند. محمد حمیدی روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه فرمانداران قدیم و جدید شهرستان مرزی گنبدکاووس افزود: استفاده از ظرفیت اقوام و نخبگان آنها در مناصب، راهبرد و شعار وفاق رییس جمهور است و ایشان هم به صورت