در اولین روز 11 نفر برای نامزدی در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام کردند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=111557کپی به کلیپ‌بورد

در اولین روز 11 نفر برای نامزدی در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام کردند

معاون استانداروفرماندارویژه گنبدکاووس در گزارشی از روند اجرایی انتخابات اظهار داشت: در اولین روز ثبت نام داوطلبین یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی 11 نفر ثبت نام شده اند.
مهندس عبدالقدیر کریمی افزود: تا کنون طیف ها، گرایش ها و قومیتهای مختلف ثبت نام شده است که همگی از آقایان بوده اند.
وی خاطر نشان کرد: 10 نفر از داوطلبین ثبت نام شده دارای مدرک ارشد و یک نفر دارای مدرک دکتری که برای حضور در انتخابات مجلس اعلام آمادگی کرده اند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.