گستردگی خدمات، اعتماد عمومی به پلیس را افزایش داده است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=111420کپی به کلیپ‌بورد

گستردگی خدمات، اعتماد عمومی به پلیس را افزایش داده است

امام جمعه شهرستان گنبدکاووس در شرق استان گلستان می‌گوید که گستردگی خدمات انتظامی و پلیس به مردم سبب شده تا اعتماد عمومی نسبت به این مجموعه پرتلاش و حافظان نظم و امنیت جامعه افزایش یابد.
حجت الاسلام والمسلمین محمود ترابی روز شنبه درمراسم صبحگاه مشترک نیروهای مسلح مستقر درگنبدکاووس به مناسبت بزرگداشت هفته ناجا (۱۱ تا ۱۷ مهر) گفت: امروز گستردگی خدمات انتظامی سبب شده تا گروه‌های مختلف مردم از کوچک و بزرگ، از سفره خدمات آنها بهره‌مند باشند.
وی با بیان اینکه افزایش اعتماد عمومی به پلیس بالاترین سرمایه انتظامی است، افزود: امروز پلیس اعم از انتظامی و مرزبانی، معلمان نظم و انضباط، اخلاق‌مداری و قانون‌مداری در جامعه هستند که باید با رعایت هرچه بیشتر این ویژگی‌ها، در جهت حفظ و ارتقای اعتماد عمومی تلاش نمایند.
حجت الاسلام ترابی همچنین با تاکید برضرورت تکریم بیشتر انتظامی و جایگاه اجتماعی آن در جامعه توسط گروه‌های مختلف مردم، اضافه کرد: امروز خدمات پلیس به عنوان نیروی قابل اعتماد و تکیه‌گاه مردم، خدمات نظام اسلامی به مردم به شمار می‌آید لذا پرسنل انتظامی در هر لباس و رسته‌ای که هستند، باید با رعایت اخلاق و قانون، به نحو احسن وظایف و ماموریت‌ها را انجام داده و کام مردم را شیرین کنند.
وی تصریح کرد: امروز هر فرد ضعیف یا مظلومی در جامعه وقتی که خود را کنار انتظامی ببیند، باید قوی شدن و یاری و دستگیری پلیس را در خود احساس کند زیرا امروز انتظامی ما هم از حیث اقتدار و قدرت و هم از حیث امکانات و نیز رعایت اخلاق هرگز قابل قیاس با دوران رژیم گذشته نیست.
امام جمعه گنبدکاووس همچنین با تبریک هفته ناجا و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان انتظامی و مرزبانی، گفت: امروز افتخار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی بویژه انتظامی این است که تحت فرماندهی مجتهدی عادل و فرهیخته‌ و فرزانه رهبری و هدایت می‌شوند و افزون بر آن نظامیان که در تعابیر اسلامی جنود خداوند می‌باشند، در نزد پرورگار عزیز هستند.
حجتالاسلام ترابی به در پیش بودن پیاده‌روی اربعین حسینی هم اشاره کرد و افزود: این راهپیمایی عظیم، نمایشی از سبک زندگی اسلامی و حاکمیت اسلام، اخلاق، معنویت و عقلانیت و زیربنایی برای تحقق تمدن بزرگ اسلامی است که بایستی همه کمک کنند تا به بهترین نحو به جهانیان معرفی شود.
سرهنگ محمود علی فر فرمانده انتظامی گنبدکاووس نیز در این مراسم با تبریک هفته ناجا و قدردانی از حضور مسوولان و برخی خانواده‌های معظم شاهدو ایثارگر در صبحگاه مشترک نیروهای مسلح مستقر دراین شهرستان، گفت: امروز نیروی انتظامی مظهر اقتدار در جامعه، تامین کننده نظم و امنیت عمومی و خادم مردم است.
همچین دراین مراسم از برخی خانواده معظم شاهد، چند تن از پیشکسوتان انتظامی و مرزبانی و برخی مدیران ادارات گنبدکاووس که با انتظامی همکاری بیشتری داشتند با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد و به تعدادی از پرسنل انتظامی و مرزبانی این شهرستان که مفتخر به ارتقای درجه شده بودند، درجه جدید اعطا شد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.