نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

فرماندارویژه :اجتماعی کردن مقابله با موادمخدر را رویکرد اصلی دولت ذکر کرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=111161کپی به کلیپ‌بورد

فرماندارویژه  :اجتماعی کردن مقابله با موادمخدر را رویکرد اصلی دولت ذکر کرد

معاون استانداروفرماندار ویژه گنبدکاووس در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدرشهرستان ، اجتماعی کردن مقابله با موادمخدر را رویکرد اصلی دولت ذکر کرد و گفت: برای تحقق این رویکرد باید از ظرفیت تشکل های مردم نهاد، مدارس، دانشگاه ها و دیگر دستگاه های فرهنگی، تبلیغاتی و رسانه ها استفاده کرد.
مهندس عبدالقدیر کریمی افزود: همه ادارات و نهادهای عضو شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر گنبدکاووس می بایست با تدوین برنامه های با کیفیت و تاثیرگذار نسبت به انجام وظایف و ماموریت های محوله درسال جاری اقدام نمایند.
وی، کمبود اعتبار یا عدم تخصیص آن را دلیلی برای اجرا نکردن برنامه های حوزه مقابله و پیشگیری از آسیب ها از سوی ادارات و نهادها ندانست و اضافه کرد: توجه به برنامه های اوقات فراغت در تابستان یکی از راهکارهای پیشگیری از آسیب ها می باشد که می باید از سوی اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، برای آن برنامه ریزی شود.
علی یزدانی نیز در جلسه گفت: در کنار اقدامات پیشگیرانه، رویکرد مقابله ای نیز باید با شدت انجام شود.
وی بااشاره به ماده 15 قانون مبارزه با مواد مخدر که در آن فرد معتاد را بیمار دانسته، افزود: مطابق این ماده قانونی باید شرایط را ابتدا برای ترک و بهبودی چنین افرادی فراهم کنیم و در ادامه همه تلاش ها را صرف پیشگیری از روی آوردن افراد به سمت اعتیاد معطوف کرد.
یزدانی اضافه کرد: اگر معتاد در جامعه کاهش یابد، بسیاری از جرایم مرتبط با اعتیاد و فروش مواد مخدر و در نهایت آمار ورود پرونده های این حوزه به محاکم هم کاهش می یابد.
وی، اختصاص بسته های حمایتی برای بهبود یافتگان، افزایش تعداد کمپ های ترک اعتیاد و تقویت امکانات آنها، برگزاری دوره های فنی و حرفه ای برای بهبود یافتگان از مواد مخدر در زمان حضور در کمپ ها یا زندان و توجه جدی به مساله آموزش را از جمله راهکارها برای کاهش آسیب های اجتماعی ذکر کرد.
آگاهی بخشی به نسل جوان و خانواده ها درخصوص پیامدهای اعتیاد و مواد مخدر، اجرای طرح غربالگری معتادان در محلات حاشیه نشین شهر و روستاها و برخورد جدی با فروشندگان مواد مخدر و توقیف اموال آنان از دیگر راهکارهای پیشنهادی رئیس دادگستری گنبدکاووس برای کاهش آسیب های اجتماعی بویژه اعتیاد در جامعه بود.
دراین جلسه برخی نتایح کار پژوهشی جهاد دانشگاهی استان گلستان در خصوص سنجش نگرش مردم به مواد مخدر و عملکرد دستگاه های متولی در این حوزه بیان شد که در آن افزون بر نیمی از پاسخ دهندگان این پژوهش، عملکرد دستگاه های متولی اعم از قانونگذاران، دستگاه قضا و مجریان را در برخورد با موادمخدر ناموفق دانسته بودند.
همچنین مطابق با نتایج این پژوهش، بیکاری با 73 درصد، دوستان ناباب با 60 درصد، دسترسی آسان به مواد مخدر و مشکلات خانوادگی هر کدام با 43 درصد از مهمترین عوامل در گرایش افراد به اعتیاد اعلام شده بود.
سرهنگ محمود علی فر فرمانده انتظامی گنبدکاووس نیز دراین جلسه از کشف حدود 19 کیلوگرم موادمخدر و دستگیری 182 معتاد و خرده فروش مواد با اجرای 11 مرحله طرح ارتقای امنیت اجتماعی و پاکسازی نقاط آلوده دراین شهرستان از ابتدا امسال تا 30 اردیبهشت ماه خبر داد.
دکتر فرهاد بدیعی مدیر شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس نیز در این جلسه گزارشی از فعالیت 40 واحد عطاری در این شهرستان ارائه داد که 12 واحد آن فاقد مجوز بوده و بایستی پلمپ شوند.
وی گفت: نظارت های مستمر بر عطاری ها انجام می شود و علاوه بر دادن اخطار و تذکر به 14 واحد متخلف، تعداد 9واحد نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.

فرماندارویژه  :اجتماعی کردن مقابله با موادمخدر را رویکرد اصلی دولت ذکر کرد

 

فرماندارویژه  :اجتماعی کردن مقابله با موادمخدر را رویکرد اصلی دولت ذکر کرد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه گنبدکاووس در این مراسم با بیان اینکه این شهرستان مرزی به سبب سکونت اقوام و مذاهب اسلامی در استان گلستان، ایران و جهان اسلام به سرزمین وحدت و برادری مشهور است، تصریح کرد: توسعه و پیشرفت گنبدکاووس هم در سایه وحدت اقوام محقق خواهد شد. دکتر سلیمان هاشمی افزود: مردم سال‌هاست که دغدغه و مطالبه توسعه این شهرستان را دارند و به آنها قول می‌دهیم با بهره‌گیری از ظرفیت اقوام آن‌را محقق کنیم.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس روز پاسدار را به پاسداران عزیز تبریک گفت. دکتر سلیمان هاشمی در اهمیت روز پاسدار به حضور در جمع فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ، فرمانده یگان ۶۰ زرهی عمار یاسر و مسئولان شهرستان گنبد کاووس اشاره کرد و از حجت الاسلام والمسلمین ترابی و همکاران شورای تأمین و شورای اسلامی شهر گنبدکاووس و شهردار قدردانی کرد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس در جمع مدیران ادارات و نهادهای گنبدکاووس به‌مناسبت آغاز دهه فجر پیروزی انقلاب،هم در این مراسم با تبریک دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گفت: دهه فجر و شهیدانی که در راه پیروزی انقلاب جان خویش را نثار کردند محور وحدت و برادری هستند. دکترسلیمان هاشمی افزود: گنبدکاووس دومین شهرستان استان گلستان است که در ایام دهه فجر پروژه‌های قابل توجه عمرانی و اقتصادی آن به ارزش ۲۰ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری یا عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری گنبدکاووس گفت: مشکلات و کمبودهای این شهرستان مرزی که سرزمین و نماد وحدت و برادری است باید با وفاق و تلاش همگانی رفع شود. دکتر سلیمان هاشمی افزود: بزودی یک شورای وفاق در گنبدکاووس تشکیل خواهد شد تا در سایه آن ظرفیت‌ها و راهکارهای رفع مشکلات و کمبودهای این شهرستان اندیشده و برای رفع آن گام برداریم.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری در این مراسم با تبریک عید مبعث، بیان کرد: برگزیده شدن نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) به پیامبری از نعمت‌های عظمای خداوند به جهان بشریت است زیرا توحید و خداپرستی که دستاورد بزرگ بعثت است به مسلمانان و جامعه بشری داده شد. آخوند کمال غراوی افزود: عمل به آیات الهی و تزکیه نفس که هدف رسالت پیامبر(ص) است ما را از فساد و گمراهی مصون می دارد.
سرپرست معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به زندگی مسالمت آمیز همراه با وحدت اقوام و مذاهب اسلامی ساکن در این استان، تصریح کرد: برخلاف برخی باورها که سکونت اقوام در یک منطقه را تهدید می‌دانند اما این باورها درمورد گلستان صدق نمی‌کند و اقوام ساکن در آن همیشه یک فرصت بوده و هستند. محمد حمیدی روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه فرمانداران قدیم و جدید شهرستان مرزی گنبدکاووس افزود: استفاده از ظرفیت اقوام و نخبگان آنها در مناصب، راهبرد و شعار وفاق رییس جمهور است و ایشان هم به صورت