معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس در مراسم متمرکز در روستای حاجی بالخان از توابع بخش مرکزی گنبدکاووس با تبریک دهه فجر گفت: این ایام فرصت مناسبی برای ادارات و نهادها جهت تبیین و ارائه گزارش دستاوردها و خدمات انقلاب اسلامی و دولت های آن به مردم است.
مهندس عبدالقدیر کریمی افزود: انقلاب اسلامی در 40 سال گذشته خدمات بسیاری بویژه درحوزه زیرساخت های آب، برق، گاز، مخابرات، مدرسه، راه و خانه بهداشت برای رفاه و آسایش آحاد مختلف مردم درمناطق شهری و روستایی انجام داده که باید قدردان این خدمات باشیم.
وی با ارائه گزارشی از پروژه های افتتاحی و یا طرح هایی که عملیات اجرایی آن در ایام دهه فجر امسال در گنبد آغاز شد، اضافه کرد: در این ایام در مجموع 402 پروژه عمرانی، تولیدی و اقتصادی با اعتبار 11 هزارو 700 میلیارد ریال و اشتغالزایی 3163 نفر افتتاح یا عملیات اجرایی آن آغاز شد.
کریمی گفت: این تعداد طرح و اعتبار هزینه شده برای آن که هشت هزار و 500 میلیارد ریال آن توسط سرمایه گذاری بخش خصوصی بوده، درتاریخ شهرستان گنبدکاووس کم سابقه بوده است.
وی تصریح کرد: اعتبارات هزینه شده برای طرح های دهه فجر گنبد 53 درصد کل طرح های این ایام در گلستان و از نظر اشتغال ایجاد شده نیز معادل 47 درصد کل اشتغال دراین استان می باشد.
فرماندار گنبدکاووس با قدردانی از ادارات و نهادها و نیز شوراها و دهیاران گنبدکاووس در ارائه خدمات به مردم و افتتاح طرح های دهه فجر، ادامه داد: این خدمات درسایه وحدت و همدلی مسئولان با مردم و حمایت از بخش خصوصی حاصل شده است. مراسم افتتاح این طرح ها که به صورت متمرکز در روستای حاجی بالخان از توابع بخش مرکزی گنبدکاووس برگزار شد،