میز خدمت در مصلی اهل سنت گنبدکاووس اجرا شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=110709کپی به کلیپ‌بورد

میز خدمت در مصلی اهل سنت گنبدکاووس اجرا شد

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس گفت: میز خدمت با حضور حداکثر مدیران دستگاه اجرایی در مصلی نمازجمعه اهل سنت گنبدکاووس برپا شد.
عبدالقدیر کریمی در حاشیه برگزاری میز خدمت در مصلی اهل سنت گنبدکاووس اظهار داشت: در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دسترسی راحت مردم به خدمات دولت تدبیر و امید میز خدمت برای پاسخگویی به موضوعات مردم برپا شده است.
وی افزود: با برپایی میز خدمت مردم در کوتاه ترین زمان ممکن  موضوعات خود را مطرح کرده و این موضوعات توسط مدیران دستگاه های اجرایی پیگیری می شود.
وی افزود: در هفته های گذشته مردم شهرستان گنبدکاووس شاهد برپایی میز خدمت در مصلی نمازجمعه اهل تشیع و مساجد و روستاها بودند و امروز شاهد بیان موضوعات مردم از تربیون میز خدمت به مسئولان در مصلی اهل سنت هستیم.
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس بیان داشت: تکریم و احترام به مردم هدف ماست و تلاش داریم در این شرایط خاص و حساس بتوانیم مسائل و مشکلات مردم را پیگیری و حل و فصل نماییم.
کریمی گفت: خوشبختانه برپایی میز خدمت در اماکن عمومی مورد استقبال مردم قرار گرفته و امیدواریم بتوانیم در حد توان بخشی از آلام مردم را تسکین دهیم

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.