برنامه های هفته مبارزه با موادمخدر در گنبدکاووس اعلام شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=109531کپی به کلیپ‌بورد

برنامه های هفته مبارزه با موادمخدر در گنبدکاووس اعلام شد

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبد کاووس از اجرای 138 برنامه فرهنگی ، آموزش ، ورزشی و هنری ویژه هفته مبارزه با مواد مخدر (اول تا هفتم تیرماه ) در این شهرستان خبر داد.
مهندس عبدالقدیر کریمی در سومین نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان اظهار کرد: این برنامه ها توسط کمیته های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گنبدکاووس تدوین و با همکاری ادارات، نهادها و برخی تشکل های مردم نهاد در مناطق شهری و روستایی اجرا می شود.
وی؛ اجرای هفت شب برنامه نشاط اجتماعی، 6 طرح افتتاحی، برپایی نمایشگاه با 10 غرفه و برگزاری 30 جلسه آموزشی با موضوع پیشگیری و مقابله با آسیب های اجتماعی، مسابقات مختلف فرهنگی- هنری و ورزشی، پیاده روی خانوادگی، راه اندازی مینی بوس سفیران پیشگیری، ارائه خدمات مشاوره ای و ویزیت رایگان، نشست با فعالان فرهنگی و تریبون آزاد را از جمله برنامه های این هفته برشمرد.
کریمی اضافه کرد: همچنین سه همایش محوری خانواده زندانیان، یادواره 20 شهید مبارزه با مواد مخدر و بهبود یافتگان از مواد مخدر برگزار می شود.
وی تصریح کرد: مدیران باید از همه ظرفیت های اداری و تشکل های مردم نهاد برای رفع دغدغه نظام و مطالبه مردم در حوزه مبارزه با مواد مخدر استفاده نمایند.
فرمانده انتظامی گنبدکاووس نیز از کشف 70 کیلو و 68 گرم انواع موادمخدر در سه ماه نخست امسال در این شهرستان خبر داد و گفت: کشف این مقدار مواد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 112 درصد رشد داشته است.
سرهنگ محمود علی فر افزود: در پیوند با کشف این موادمخدر و نیز در راستای اجرای طرح های ارتقای امنیت اجتماعی و پاکسازی مناطق آلوده شهرستان در مجموع 496 معتاد و خرده فروش مواد مخدر دستگیر شده اند.
با عنایت به اهمیت موضوع کاهش آسیبهای اجتماعی و استفاده از نقطه نظرات علمی و تجربی کارشناسان و متخصصین، آقای دکتر رضا یازرلو ،سرکار خانم دکتر مژگان میرزا و سرکار خانم زهرا ناظری قاضی دادگاه خانواده بعنوان گروه مشاورین حوزه اجتماعی فرهنگی معاونت استانداری و فرمانداری ویژه گنبد کاووس معرفی گردیدند.

برنامه های هفته مبارزه با موادمخدر در گنبدکاووس اعلام شد

 

برنامه های هفته مبارزه با موادمخدر در گنبدکاووس اعلام شد

 

برنامه های هفته مبارزه با موادمخدر در گنبدکاووس اعلام شد

 

برنامه های هفته مبارزه با موادمخدر در گنبدکاووس اعلام شد

 

برنامه های هفته مبارزه با موادمخدر در گنبدکاووس اعلام شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.