محرومیت های مناطق مرزی گلستان با مدیران توانمند رفع می شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=109458کپی به کلیپ‌بورد

محرومیت های مناطق مرزی گلستان با مدیران توانمند رفع می شود

مدیر کل سیاسی ، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری گلستان با اشاره به برخی محرومیتهای مناطق مرزی ، محروم و دور افتاده این استان گفت: این محرومیتها با انتخاب مدیران توانمند و تلاشهای آنان برای توسعه این مناطق ، رفع می شود.
احسان مکتبی در مراسم معارفه سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه گنبدکاووس و نیز معارفه و تکریم بخشداران جدید و قدیم بخش مرزی داشلی برون این شهرستان خاطرنشان کرد: در نگاه دولت هیچ تفاوتی بین شهروندان مناطق مرزی و دور افتاده با مردم دیگر نقاط کشور و استان وجود ندارد.
وی اضافه کرد: نگاه دولت تدبیر و امید و استانداری گلستان، توجه جدی به مناطق مرزی، محروم و دور افتاده است و براین اساس رویکرد مدیریت ارشد گلستان و اداره کل سیاسی آن، انتخاب مدیران توانمند برای کل استان بالاخص مناطق مرزی، محروم و دور افتاده است.
مکتبی تصریح کرد: نگاه دولت تدبیر و امید این است که نبایستی با انتخاب مدیران ضعیف بر مشکلات و محرومیت های مناطق مرزی و محروم اضافه شود بنابراین برپایه روندی علمی و توانمندی های فردی، مدیران انتخاب می شوند.
وی، گفت و گو بین اقوام و فرق اسلامی و احزاب سیاسی را از دیگر رویکردهای اداره کل سیاسی استانداری ذکر کرد و گفت: توجه به سخنان این گروه ها در راستای تحکیم وحدت و مودت و نیز مشاوره از آنان برای رفع مشکلات صورت می گیرد.
مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری گلستان، شفافیت عملکرد نظام اداری و لایه های مختلف مدیران، پاسخگویی آنان، شنیدن سخنان اقشار مختلف مردم و تبیین اولویت های کاری بر اساس آن را از دیگر رویکردهای مدیریت ارشد استان و اداره کل سیاسی استانداری برشمرد و گفت: با این حال از انتقادهای سازنده در انتصاب ها استقبال می کنیم.
مکتبی از گنبدکاووس به عنوان شهرستانی خاص نام برد و افزود: تساهل و مدارا، تنوع و تفاوت، وحدت و یکدلی و مرزی بودن از ویژگی های خاص گنبدکاووس است که آن را در کشور الگو کرده است.
وی اضافه کرد: اقوام مختلف ساکن در این شهرستان با شعور، فرهنگ و دانایی کنار یکدیگر زندگی می کنند و این حاصل زحمات روحانیون بزرگ شیعه و اهل سنت گنبدکاووس است.
در این مراسم که در محل فرمانداری ویژه گنبدکاووس برگزار شد، سیدناصر باقری به عنوان سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه این فرمانداری معرفی شد و با تکریم از حمید سالمی بخشدار قبلی بخش داشلی برون حاجی نظر شیرمحمدلی به عنوان سرپرست جدید بخشداری این بخش مرزی معرفی شد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه شهرستان گنبدکاووس از اجرای مطالعات و جانمایی احداث مزرعه خورشیدی در ۲ هزار هکتار از اراضی شمال گنبدکاووس خبر داد. سلیمان هاشمی در جلسه بررسی نظام مسائل حوزه انرژی گنبدکاووس با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و دیگر مسئولان حوزه انرژی کشور در گنبدکاووس اظهار کرد: با حضور مدیرعامل شرکت توانیر، عملیات اجرایی پست توزیع برق گنبد پنج آغاز شد تا با تکمیل و بهره‌برداری آن بخش اعظمی از مشکلات برق شهرستان حل شود
مدیرعامل شرکت توانیر از ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی برق در کشور خبر داد و تأکید کرد: با همکاری همه مشترکان خانگی، تجاری، صنعتی و اداری در صرفه‌جویی مصرف برق، می‌توان خاموشی‌ها را به حداقل رساند. مصطفی رجبی مشهدی در حاشیه بازدید از شبکه برق شهر مرزی کرند از توابع گنبدکاووس با اشاره به ناترازی قدیمی در تأمین برق، بیان کرد: ساخت نیروگاه‌های خورشیدی و حرارتی در کنار مدیریت مصرف با مشارکت مردم، از راهکارهای کلیدی برای جبران این کسری تا پایان برنامه هفتم توسعه است.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
۲ پروژه کلیدی در ایستگاه برق فجر گنبدکاووس با هدف تقویت زیرساخت‌های برق و پایداری ولتاژ در این منطقه با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به بهره‌برداری رسید. این دو پروژه با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال از منابع شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به سرانجام رسیده است.
عملیات اجرایی پست فوق توزیع ۶۳/۲۰ کیلوولت «گنبد پنج» با ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر و خط دو مداره پابه تلسکوپی ۶۳ کیلوولت تغذیه‌کننده آن آغاز شد. اجرای این طرح در راستای توسعه زیرساخت‌های برق‌رسانی و تأمین انرژی پایدار برای ۱۵۸ هزار مشترک برق گنبدکاووس است.
در روز ملی گندم و نان با تقدیم شاخه گل از زحمات نانوایان گنبدی تقدیر شد. صبح امروز دکترسلیمان هاشمی سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس به همراه تعدادی از مدیران شهرستانی به مناسبت ۳۱ فروردین روز ملی گندم و نان با حضور در برخی از نانوایی‌های سطح شهر با تقدیم شاخ گل از زحمات آنها تقدیر کرد.
معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به چالش جدی تنش آبی در ۲۴ هزار روستای ایران، گفت: ۱۳ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار و ۱۱ هزار روستای زیر ۲۰ خانوار با کمبود آب مواجه هستند. ذوالفقار مهدی‌زاده روز شنبه در حاشیه بررسی مسائل انرژی گنبدکاووس راهکارهای مقابله با این بحران را تشریح کرد.