اورژانس اجتماعی گنبدکاووس نیازمند تصویب چارچوب اداری است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=108714کپی به کلیپ‌بورد

اورژانس اجتماعی گنبدکاووس نیازمند تصویب چارچوب اداری است

معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ویژه گنبدکاووس با اشاره به نقش و اهمیت پایگاه اورژانس اجتماعی این شهرستان، برلزوم تصویب جایگاه این مرکز خدماتی در چارچوب اداری سازمان بهزیستی تاکید کرد.
فرهاد شیبک در هفتمین جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی گنبدکاووس گفت: پایگاه اورژانس اجتماعی این شهرستان در چند سالی که از آغار فعالیت آن می گذرد، توانسته درحوزه ارائه خدمات به آسیب دیدگان اجتماعی موفقیت های خوبی داشته باشد.
وی افزود: در سفر چند ماه پیش رئیس سازمان بهزیستی کشور به گنبدکاووس، قول مساعد برای تعریف چارت اداری و ردیف اعتباری پایگاه اورژانس اجتماعی این شهرستان داده شد که امیدواریم این وعده هرچه سریعتر محقق شود.
شیبک با اشاره به وجود آسیب های مختلف اجتماعی و روند رو به رشد آن در کشور و این شهرستان، اضافه کرد: تقویت پایگاه های اورژانس اجتماعی برای ارائه خدمات به آسیب دیدگان ضروری است.
وی با بیان اینکه مسائل اجتماعی و فرهنگی پیچیدگی ها و گستردگی های خاصی دارد که توجه به آن بر عهده همه دستگاه های اجرایی، فرهنگی و خدماتی است، تصریح کرد: دراین حوزه همه ادارات و نهادها بویژه کارشناسان فرهنگی و اجتماعی آنان و نیز شوراهای امر به معروف و نهی از منکر و فرهنگ عمومی باید ضمن پرهیز از کلی نگری، با ارائه راهکارهای علمی به پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی کمک کنند.
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ویژه گنبدکاووس، آگاهی بخشی به خانواده ها و نسل جوان را در پیشگیری از آسیب های اجتماعی موثر دانست و گفت: برای موفقیت دراین حوزه باید با برنامه علمی و کارشناسی شده اقدام کرد.
شیبک، توجه به برنامه های نشاط و شادی با رعایت قانون و شرع برای جوانان و خانواده ها و نیز استفاده از ظرفیت های طرح ملی بازآفرینی شهری برای احداث پایگاه های خدمات اجتماعی در محلات آسیب پذیر را مهم دانست و بر آن تاکید کرد.
رئیس اداره بهزیستی گنبدکاووس نیز دراین جلسه که یکی از دستور کارهای آن کودکان خیابانی و کار بود، گفت: برای شناسایی و ساماندهی کودکان خیابانی و کار که ملیت ایرانی دارند، همه دستگاه ها و نهادها باید به بهزیستی کمک کنند.
محمدرضا فشایی بدون رائه آمار افزود: 50 درصد کودکان خیابانی و کار، ملیت غیر ایرانی دارند که دستورالعملی برای ساماندهی آنان وجود ندارد و تنها وزارت کشور و اداره کل اتباع بیگانه این وزارتخانه متولی آن هستند.
وی با قرائت بندهای مختلف آیین نامه ارائه خدمات فوریت های اجتماعی مصوب سال 92، برضرورت همکاری بیشتر اداراتی که در این آیین نامه نام آنان ذکر شده مانند وزارتخانه های ارتباطات و فناروی اطلاعات، دادگستری، کشور، راه و شهرساز، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نیروی انتظامی و صدا و سیما با بهزیستی تاکید کرد.

اورژانس اجتماعی گنبدکاووس نیازمند تصویب چارچوب اداری است

 

اورژانس اجتماعی گنبدکاووس نیازمند تصویب چارچوب اداری است

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه شهرستان گنبدکاووس از اجرای مطالعات و جانمایی احداث مزرعه خورشیدی در ۲ هزار هکتار از اراضی شمال گنبدکاووس خبر داد. سلیمان هاشمی در جلسه بررسی نظام مسائل حوزه انرژی گنبدکاووس با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و دیگر مسئولان حوزه انرژی کشور در گنبدکاووس اظهار کرد: با حضور مدیرعامل شرکت توانیر، عملیات اجرایی پست توزیع برق گنبد پنج آغاز شد تا با تکمیل و بهره‌برداری آن بخش اعظمی از مشکلات برق شهرستان حل شود
مدیرعامل شرکت توانیر از ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی برق در کشور خبر داد و تأکید کرد: با همکاری همه مشترکان خانگی، تجاری، صنعتی و اداری در صرفه‌جویی مصرف برق، می‌توان خاموشی‌ها را به حداقل رساند. مصطفی رجبی مشهدی در حاشیه بازدید از شبکه برق شهر مرزی کرند از توابع گنبدکاووس با اشاره به ناترازی قدیمی در تأمین برق، بیان کرد: ساخت نیروگاه‌های خورشیدی و حرارتی در کنار مدیریت مصرف با مشارکت مردم، از راهکارهای کلیدی برای جبران این کسری تا پایان برنامه هفتم توسعه است.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
۲ پروژه کلیدی در ایستگاه برق فجر گنبدکاووس با هدف تقویت زیرساخت‌های برق و پایداری ولتاژ در این منطقه با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به بهره‌برداری رسید. این دو پروژه با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال از منابع شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به سرانجام رسیده است.
عملیات اجرایی پست فوق توزیع ۶۳/۲۰ کیلوولت «گنبد پنج» با ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر و خط دو مداره پابه تلسکوپی ۶۳ کیلوولت تغذیه‌کننده آن آغاز شد. اجرای این طرح در راستای توسعه زیرساخت‌های برق‌رسانی و تأمین انرژی پایدار برای ۱۵۸ هزار مشترک برق گنبدکاووس است.
در روز ملی گندم و نان با تقدیم شاخه گل از زحمات نانوایان گنبدی تقدیر شد. صبح امروز دکترسلیمان هاشمی سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس به همراه تعدادی از مدیران شهرستانی به مناسبت ۳۱ فروردین روز ملی گندم و نان با حضور در برخی از نانوایی‌های سطح شهر با تقدیم شاخ گل از زحمات آنها تقدیر کرد.
معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به چالش جدی تنش آبی در ۲۴ هزار روستای ایران، گفت: ۱۳ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار و ۱۱ هزار روستای زیر ۲۰ خانوار با کمبود آب مواجه هستند. ذوالفقار مهدی‌زاده روز شنبه در حاشیه بررسی مسائل انرژی گنبدکاووس راهکارهای مقابله با این بحران را تشریح کرد.