سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

دیدار معاون استاندار و فرماندار ویژه با سردار آزمون

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=108616کپی به کلیپ‌بورد

دیدار معاون استاندار و فرماندار ویژه با سردار آزمون

در این دیدار سردار آزمون از حمایتها و اهتمام ویژه ای که فرماندار ویژه شهرستان از رشته ها و هیات های ورزشی بویژه والیبال ، فوتبال و سوارکاری دارند تشکر و قدردانی کردند.
مهندس عبدالقدیر کریمی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در این نشست از موفقیتها و افتخاراتی که سردار آزمون به عنوان یک جوان شایسته گنبدی در سطوح کشوری و بین المللی برای میهن اسلامی کسب کردند ابراز خرسندی نمود و از ایشان دعوت کرد که با هدف حمایت و تقویت ظرفیتهای ورزشی بویژه در حوزه استعداد یابی نوجوانان و جوانان در رشته پر طرفدار فوتبال سرمایه گذاری نماید .
سردار آزمون نیز در این جلسه قول داد که مدرسه فوتبال بزرگی در حد استاندارد های بین المللی در حوزه جذب و آموزش نونهالان ، نوجوانان و جوانان علاقمند فوتبال در شهر گنبد ایجاد و مدیریت نماید

دیدار معاون استاندار و فرماندار ویژه با سردار آزمون

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست فرمانداری ویژه
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس در مراسمی که برای تجلیل از خدمات محمد شهرکی خیر گنبدی برگزار شد گفت : خیرینی مانند محمد شهرکی محور همبستگی اجتماعی هستند. به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه، این مراسم با حضور حجت الاسلام ترابی امام جمعه، سرهنگ حسینی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ، هلال احمر استان گلستان، نمایندگان صدا و سیمای مرکز گلستان ، مسئولین و همچنین حاج محمد آقای شهرکی (خیر نیکوکار) و خانواده اهداکننده اعضای جوان گنبدی برگزار شد.
سرپرست معاونت استانداری و فرماندار ویژه شهرستان در جلسه‌ای با موضوع “زندگی با آیه‌ها” به مناسبت ماه مبارک رمضان، بر اهمیت شئون فرهنگی و تصمیمات اتخاذ شده در این راستا تأکید کرد. دکتر سلیمان هاشمی ضمن تشکر از حضور اعضای جلسه، اظهار داشت: این جلسات برای اولین بار در شهرستان برگزار می‌شود و امیدواریم تصمیمات مثبتی در حوزه فرهنگ اتخاذ گردد.”
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه، با اشاره به فعالیت‌های سه ساله این ستاد، بر لزوم دقت و نظافت در ارائه خدمات به مهمانان تأکید کرد. دکتر سلیمان هاشمی در جلسه ستاد خدمات سفر شهرستان گنبدکاووس، اظهار داشت: “خدمات سفر باید به گونه‌ای باشد که مهمانان با خاطرات خوشی از این شهرستان بازگردند. این مسئولیت ماست که به عنوان میزبان، شرایط مناسبی را برای مهمانان فراهم کنیم.”
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس در جمع آذری زبانهای شهرستان گنبدکاووس با قرائت آیه‌ ی ۱۳ سوره حجرات در مورد پرهیز از برتری جویی در آفرینش انسان و لزوم وحدت و با درود بر پیامبر اسلام، شهدا، امام خمینی و رهبر جمهوری اسلامی ضمن ابراز خرسندی از انتخاب آقای پرتوی به عنوان چهره ماندگار صلح بعنوان شهروند گنبدکاووس و حاضر در این جلسه ، به پیشینه قوم آذری ها در شهرستان گنبدکاووس اشاراتی نمودند.
مراسم تحلیف دو عضو جدید شورای اسلامی شهر گنبدکاووس، نورمحمد جعفری و حسام محمدی، چهارشنبه‌شب در ششصد و پنجاه و هشتمین جلسه علنی این شورا برگزار شد. سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه گنبدکاووس، در این مراسم با تأکید بر اهمیت خدمت صادقانه به مردم، گفت: شورای شهر و شهرداری به‌عنوان نهادهای خدمت‌رسان، باید با رعایت قانون و عدالت، بیش از پیش در خدمت شهروندان باشند.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه در خصوص جشن نیکوکاری گفت: ۲۵ مرکز نیکوکاری در شهرستان گنبدکاووس فعال است دکتر سلیمان هاشمی تصریح کرد: «تعداد کل مددجویان تحت حمایت کمیته امداد به ۱۴۸۹۸ خانوار و ۲۵۲۰۱ نفر می‌رسد که از این تعداد، ۳۱۰۱ نفر دانش‌آموز و ۲۰۴ نفر دانشجو هستند. وجود ۲۵ مرکز نیکوکاری در این راستا نیز گواهی بر اراده جمعی ما برای کمک به نیازمندان است.»