پیام تبریک معاون استاندار و فرماندارویژه بمناسبت هفته تربیت بدنی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=108214کپی به کلیپ‌بورد

پیام تبریک معاون استاندار و فرماندارویژه  بمناسبت هفته تربیت بدنی

در بخشی از پیام معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبد کاووس آمده است :ورزش نماد قدرت، صلابت، ایستادگی و ارزش های والای انسانی است، با ورزش است که می‌توان فرهنگ غنی ایرانی – اسلامی کشورمان را در جهان معرفی نماییم.
روز تربیت بدنی و ورزش نقطه عطف مسیر روشن و آینده پرفروغ جوانان غیور، فرهیخته و مؤمن و انقلابی شهرستان گنبد کاووس است که با داشتن نعمت بزرگ سلامتی که از ثمرات ارزشمند پرداختن به ورزش می باشد.
بی شک امروز مسئولیتی سنگین وخطیر متوجه جامعه ورزش جوانان است و تنها با تلاش و همت بالا می توان با از پیش روی برداشتن مسائل ومشکلاتی که در حرکت پرشتاب ورزش وقفه ایجاد می‌کنند، به سوی اهداف توسعه ورزش حرکت کرد.
بی شک ورزش همیشه سرافراز گنبد کاووس با توجه به سرمایه انسانی جوان ، مستعد و بالنده زمینه های زیادی را برای رشد و تعالی بیشتر داراست و از این حیث باید همه با همدلی و اتفاق نظر بکوشیم تا به وظیفه خویش در قبال نسل آینده ساز عمل نموده و با تضمین سلامت جسم و روح آنان از طریق ورزش ، شادابی و طراوت ، نیروی انسانی را به عنوان محور اصلی توسعه تضمین کنیم .روزی را به انتظاربیشترکه ورزش در پهنای ایران اسلامی همانند رود خانه ای جوشان وخروشان در جریان باشد وجوانان ونوجوانان برومند این شهرستان مانند نگینی درخشان در عرصه رقابت های آسیایی وجهانی بدرخشند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه شهرستان گنبدکاووس از اجرای مطالعات و جانمایی احداث مزرعه خورشیدی در ۲ هزار هکتار از اراضی شمال گنبدکاووس خبر داد. سلیمان هاشمی در جلسه بررسی نظام مسائل حوزه انرژی گنبدکاووس با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و دیگر مسئولان حوزه انرژی کشور در گنبدکاووس اظهار کرد: با حضور مدیرعامل شرکت توانیر، عملیات اجرایی پست توزیع برق گنبد پنج آغاز شد تا با تکمیل و بهره‌برداری آن بخش اعظمی از مشکلات برق شهرستان حل شود
مدیرعامل شرکت توانیر از ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی برق در کشور خبر داد و تأکید کرد: با همکاری همه مشترکان خانگی، تجاری، صنعتی و اداری در صرفه‌جویی مصرف برق، می‌توان خاموشی‌ها را به حداقل رساند. مصطفی رجبی مشهدی در حاشیه بازدید از شبکه برق شهر مرزی کرند از توابع گنبدکاووس با اشاره به ناترازی قدیمی در تأمین برق، بیان کرد: ساخت نیروگاه‌های خورشیدی و حرارتی در کنار مدیریت مصرف با مشارکت مردم، از راهکارهای کلیدی برای جبران این کسری تا پایان برنامه هفتم توسعه است.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
۲ پروژه کلیدی در ایستگاه برق فجر گنبدکاووس با هدف تقویت زیرساخت‌های برق و پایداری ولتاژ در این منطقه با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به بهره‌برداری رسید. این دو پروژه با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال از منابع شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به سرانجام رسیده است.
عملیات اجرایی پست فوق توزیع ۶۳/۲۰ کیلوولت «گنبد پنج» با ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر و خط دو مداره پابه تلسکوپی ۶۳ کیلوولت تغذیه‌کننده آن آغاز شد. اجرای این طرح در راستای توسعه زیرساخت‌های برق‌رسانی و تأمین انرژی پایدار برای ۱۵۸ هزار مشترک برق گنبدکاووس است.
در روز ملی گندم و نان با تقدیم شاخه گل از زحمات نانوایان گنبدی تقدیر شد. صبح امروز دکترسلیمان هاشمی سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس به همراه تعدادی از مدیران شهرستانی به مناسبت ۳۱ فروردین روز ملی گندم و نان با حضور در برخی از نانوایی‌های سطح شهر با تقدیم شاخ گل از زحمات آنها تقدیر کرد.
معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به چالش جدی تنش آبی در ۲۴ هزار روستای ایران، گفت: ۱۳ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار و ۱۱ هزار روستای زیر ۲۰ خانوار با کمبود آب مواجه هستند. ذوالفقار مهدی‌زاده روز شنبه در حاشیه بررسی مسائل انرژی گنبدکاووس راهکارهای مقابله با این بحران را تشریح کرد.