98 درصد پروژه های گازرسانی حوزه گنبدکاووس در حال اتمام است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=107795کپی به کلیپ‌بورد

98 درصد پروژه های گازرسانی حوزه گنبدکاووس در حال اتمام است

معاون استاندار وفرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس گفت: با تخصیص  بیش از 8 میلیارد تومان به پروژه های گازرسانی گنبدکاووس, 98 درصد گازرسانی در روستاهای گنبدکاووس در حال اتمام است.
مهندس عبدالقدیر کریمی به مناسبت هفته دولت در مصلی نمازجمعه اهل سنت شهرستان گنبدکاووس اظهار داشت: با تخصیص اعتبار امسال در هفته دولت به زودی شاهد برپایی جشن اتمام گاز رسانی به روستاهای بخش مرکزی و داشلی برون خواهیم بود.
وی افزود: شاخص و سیاست ما در سال جاری برای تخصیص اعتبارات هفته دولت, پرداخت دیون پیمانکاران, توجه به مناطق محروم و اتمام پروژه های نیمه تمام است.
وی تصریح کرد: سعی داریم از تمام ظرفیت ها و قابلیت های شهرستان با کمک علمای اهل شیعه و سنی, نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاههای اجرایی استانی در جهت توسعه و آبادانی شهرستان گنبدکاووس استفاده کنیم.
فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس تاکید کرد: ما این آمادگی را داریم تا از نظرات و پیشنهادات شما در جهت هر چه بهتر شدن شهرستان استفاده کنیم و انتظار داریم مردم, نخبگان, دانشجویان و هر فردی که می تواند در جهت توسعه راهکاری داشته باشد, مورد استفاده قرار دهیم.  کریمی اظهار کرد: باتلاش و پی گیری های زیاد توانستیم اعتبارات تملک و دارایی شهرستان را از 51 میلیارد تومان با افزایش 100 درصدی به 101 میلیارد نومان برسانیم که این افتخاری برای شهرستان گنبدکاووس است.

98 درصد پروژه های گازرسانی حوزه گنبدکاووس در حال اتمام است

 

98 درصد پروژه های گازرسانی حوزه گنبدکاووس در حال اتمام است

 

98 درصد پروژه های گازرسانی حوزه گنبدکاووس در حال اتمام است

 

98 درصد پروژه های گازرسانی حوزه گنبدکاووس در حال اتمام است

 

98 درصد پروژه های گازرسانی حوزه گنبدکاووس در حال اتمام است

 

98 درصد پروژه های گازرسانی حوزه گنبدکاووس در حال اتمام است

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه شهرستان گنبدکاووس از اجرای مطالعات و جانمایی احداث مزرعه خورشیدی در ۲ هزار هکتار از اراضی شمال گنبدکاووس خبر داد. سلیمان هاشمی در جلسه بررسی نظام مسائل حوزه انرژی گنبدکاووس با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و دیگر مسئولان حوزه انرژی کشور در گنبدکاووس اظهار کرد: با حضور مدیرعامل شرکت توانیر، عملیات اجرایی پست توزیع برق گنبد پنج آغاز شد تا با تکمیل و بهره‌برداری آن بخش اعظمی از مشکلات برق شهرستان حل شود
مدیرعامل شرکت توانیر از ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی برق در کشور خبر داد و تأکید کرد: با همکاری همه مشترکان خانگی، تجاری، صنعتی و اداری در صرفه‌جویی مصرف برق، می‌توان خاموشی‌ها را به حداقل رساند. مصطفی رجبی مشهدی در حاشیه بازدید از شبکه برق شهر مرزی کرند از توابع گنبدکاووس با اشاره به ناترازی قدیمی در تأمین برق، بیان کرد: ساخت نیروگاه‌های خورشیدی و حرارتی در کنار مدیریت مصرف با مشارکت مردم، از راهکارهای کلیدی برای جبران این کسری تا پایان برنامه هفتم توسعه است.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
۲ پروژه کلیدی در ایستگاه برق فجر گنبدکاووس با هدف تقویت زیرساخت‌های برق و پایداری ولتاژ در این منطقه با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به بهره‌برداری رسید. این دو پروژه با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال از منابع شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به سرانجام رسیده است.
عملیات اجرایی پست فوق توزیع ۶۳/۲۰ کیلوولت «گنبد پنج» با ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر و خط دو مداره پابه تلسکوپی ۶۳ کیلوولت تغذیه‌کننده آن آغاز شد. اجرای این طرح در راستای توسعه زیرساخت‌های برق‌رسانی و تأمین انرژی پایدار برای ۱۵۸ هزار مشترک برق گنبدکاووس است.
در روز ملی گندم و نان با تقدیم شاخه گل از زحمات نانوایان گنبدی تقدیر شد. صبح امروز دکترسلیمان هاشمی سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس به همراه تعدادی از مدیران شهرستانی به مناسبت ۳۱ فروردین روز ملی گندم و نان با حضور در برخی از نانوایی‌های سطح شهر با تقدیم شاخ گل از زحمات آنها تقدیر کرد.
معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به چالش جدی تنش آبی در ۲۴ هزار روستای ایران، گفت: ۱۳ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار و ۱۱ هزار روستای زیر ۲۰ خانوار با کمبود آب مواجه هستند. ذوالفقار مهدی‌زاده روز شنبه در حاشیه بررسی مسائل انرژی گنبدکاووس راهکارهای مقابله با این بحران را تشریح کرد.