نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

تعامل و همراهی مجموعه دانشگاها با دستگاههای مرتبط در شهرستان,سبب کاهش آسیب اجتماعی می شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=107581کپی به کلیپ‌بورد

تعامل و همراهی مجموعه دانشگاها با دستگاههای مرتبط در شهرستان,سبب کاهش آسیب اجتماعی می شود

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس گفت: اگر دانشگاهها, مدیران دستگاههای اجرایی را همراهی کنند و پای کار باشند آمار آسیب های اجتماعی کاهش می یابد.
مهندس عبدالقدیر کریمی در جلسه کمیسیون دانشجویی اظهار داشت: انتظار داریم دانشگاههای شهرستان گنبدکاووس در جلسات مشترک با دانشگاهها و مسائل شهرستان همکاری و تعامل بیشتری داشته باشند.
وی افزود: جایگاه دانشگاه بسیار با اهمیت و حساس است و ما از جایگاه حاکمیتی به ایفای نقش تاثیر گذار دانشگاهها در حوزه دغدغه های مردم اعتقاد راسخ داریم.
معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس تصریح کرد: در شهرستان گنبدکاووس 9 دانشگاه دولتی و غیرانتفاعی وحود دارد که در حوزه فرهنگی, اجتماعی, فکری و به ویژه در حوزه اقتصاد مقاومتی با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری می توانند همراهی خوبی کنند.
وی یادآور شد: خوشبختانه با تعامل, تعقل و تدبیر بین علما اهل سنت و اهل شیعه و مدیران تاثیرگذار شهرستان, تاکنون اجازه ندادیم که شهرستان دچار حاشیه شود و مدیران دستگاههای اجرایی و خبرنگاران باید با دقت و توجه, طوری عمل کنند تا امنیت و آرامش مردم دست خوش حاشیه نشود.
بهره برداری دانشگاه علوم پایه دانشگاه گنبد در بهمن ماه سال جاری
حسین گلچینی در این جلسه اظهار داشت: سه سال پیش دانشگاه علوم پایه دانشگاه گنبد کلنگ زنی شد و تاکنون 55 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امید داریم تا بهمن سال جاری به بهره برداری برسد.
وی افزود: بناداریم در سال جاری اقدامات موثر عمرانی انجام دهیم و بزودی مرکز رشد دانشگاه با وسعت 5 هکتار در داخل سایت دانشگاه با همکاری پارک فناوری استان کلنگ زنی می شود.
رئیس دانشگاه گنبدکاووس تصریح کرد: از ابتدای سال تاکنون 350 متر مربع دیوار و حصار کشی انجام شده که طی 3 سال اخیر, 4 کیلومتر دیوار کشی صورت گرفته و همچنین از ابتدای سال 168 اسپلیت در خوابگاههای دانشجویی نصب شده است.

تعامل و همراهی مجموعه دانشگاها با دستگاههای مرتبط در شهرستان,سبب کاهش آسیب اجتماعی می شود

 

تعامل و همراهی مجموعه دانشگاها با دستگاههای مرتبط در شهرستان,سبب کاهش آسیب اجتماعی می شود

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

مراسم تحلیف دو عضو جدید شورای اسلامی شهر گنبدکاووس، نورمحمد جعفری و حسام محمدی، چهارشنبه‌شب در ششصد و پنجاه و هشتمین جلسه علنی این شورا برگزار شد. سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه گنبدکاووس، در این مراسم با تأکید بر اهمیت خدمت صادقانه به مردم، گفت: شورای شهر و شهرداری به‌عنوان نهادهای خدمت‌رسان، باید با رعایت قانون و عدالت، بیش از پیش در خدمت شهروندان باشند.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه در خصوص جشن نیکوکاری گفت: ۲۵ مرکز نیکوکاری در شهرستان گنبدکاووس فعال است دکتر سلیمان هاشمی تصریح کرد: «تعداد کل مددجویان تحت حمایت کمیته امداد به ۱۴۸۹۸ خانوار و ۲۵۲۰۱ نفر می‌رسد که از این تعداد، ۳۱۰۱ نفر دانش‌آموز و ۲۰۴ نفر دانشجو هستند. وجود ۲۵ مرکز نیکوکاری در این راستا نیز گواهی بر اراده جمعی ما برای کمک به نیازمندان است.»
مراسم آغاز توزیع این سبدهای کالایی روز چهارشنبه در روستای قلندرآباد گنبدکاووس برگزار شد. در این مراسم، سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه گنبدکاووس، با تبریک فرارسیدن ماه ضیافت الهی، از نیکوکاران خواست تا در این ایام مبارک دست نیازمندان را بیش از پیش بگیرند. دکتر سلیمان هاشمی با قدردانی از سعادت‌نژاد گفت: گنبدکاووس نیکوکاران زیادی دارد که در مناسبت‌های ملی و دینی به فکر اقشار کم‌برخوردار هستند و امیدواریم این همراهی در آستانه رمضان و نوروز گسترده‌تر شود
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان در مجموعه زنجیره ای مرغ و تخم مرغ کاسپین چیکا طلایی گنبدکاووس با بیان اهمیت تولید و اشتغال‌زایی گفت: شرکت چیکا با ظرفیت ۱۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مرغ تخم‌گذار مجموعه‌ای مهم اقتصادی است که می‌تواند به جذب نیروی کار بیکار در منطقه کمک کند.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس گفت امروز قدرت جمهوری اسلامی ایران مدیون شهدا است و هدف از این جلسه هماهنگی برای برگزاری بزرگداشت شهادت سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین و همچنین یاد شهدای مدافع حرم و حاج قاسم سلیمانی است. دکتر سلیمان هاشمی در جلسه هماهنگی برگزاری مراسم گرامیداشت شهیدسیدحسن نصرالله با ابراز تسلیت و تبریک به خانواده‌های شهدا، بر اهمیت برگزاری یادواره‌ها و مراسمات برای بزرگداشت این شهیدان تأکید و به نقش سید حسن نصرالله در مقاومت در برابر دشمنان و دف
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس گفت: جشن تکلیف جشن حرکت به سوی نور الهی است و دختران با خداوند ارتباط برقرار می‌کنند و دعاهایشان برای سلامتی والدینشان باشد. دکتر سلیمان هاشمی به اهمیت جشن تکلیف به عنوان یک رویداد فرهنگی و اجتماعی در شهرستان گنبد کاووس تأکید و آرزو کرد که این نوع مراسم‌ها باعث ایجاد شادی دختران و همبستگی در آحاد جامعه شود.