نسل جوان با دقت و هوشیاری برای حفظ دستاوردهای انقلاب تلاش کند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=106262کپی به کلیپ‌بورد

نسل جوان با دقت و هوشیاری برای حفظ دستاوردهای انقلاب تلاش کند

معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه گنبدکاووس با تبریک دهه فجر انقلاب اسلامی برلزوم تلاش همه اقشار جامعه بویژه نسل جوان برای حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی تاکید کرد
مهندس عبدالقدیر کریمی در مراسم نواخته شدن زنگ انقلاب درمدارس این شهرستان اظهار داشت: انقلاب اسلامی آسان به دست نیامده است و برای پیروزی و بقای آن خون های زیادی ریخته شده است.
وی افزود: علاوه بر خون فرزندان این مرز و بوم، خانواده های زیادی نیز با ایثارگری خود برای پیروزی و حفظ انقلاب زحمت کشیدند.
کریمی با تبریک آغاز سی و هشتمین بهار پیروزی انقلاب اسلامی اضافه کرد: دهه فجر یادآور شور و شوق اقشار مختلف مردم در استقبال کم نظیر از امام راحل و پیروزی انقلاب اسلامی است.
وی با تاکید بر ضرورت حفظ انقلاب و دستاوردهای آن تصریح کرد: امروز نسل جوان باید با آگاهی و تلاش بیشتر، مراقب انقلاب و دستاوردهای آن در برابر توطئه های دشمنان باشد.
فرج الله رزاقی معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش گنبدکاووس نیز در این مراسم با تبریک آغاز دهه فجر، گفت: در این ایام برنامه های مختلف فرهنگی، هنری و ورزشی در مدارس این شهرستان برگزار می شود که 48 برنامه آن شاخص است.
دراین مراسم که در دبیرستان نمونه دخترانه گنبدکاووس برگزار شد مدیران، مسئولان، معتمدان و خانواده های معظم شاهد این شهرستان حضور داشتند.

نسل جوان با دقت و هوشیاری برای حفظ دستاوردهای انقلاب تلاش کند

 

نسل جوان با دقت و هوشیاری برای حفظ دستاوردهای انقلاب تلاش کند

 

نسل جوان با دقت و هوشیاری برای حفظ دستاوردهای انقلاب تلاش کند

 

نسل جوان با دقت و هوشیاری برای حفظ دستاوردهای انقلاب تلاش کند

 

نسل جوان با دقت و هوشیاری برای حفظ دستاوردهای انقلاب تلاش کند

 

نسل جوان با دقت و هوشیاری برای حفظ دستاوردهای انقلاب تلاش کند

 

نسل جوان با دقت و هوشیاری برای حفظ دستاوردهای انقلاب تلاش کند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.