توقیف واحد تولیدی هیچ گره ای از کار بانک ها باز نمی کند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=105978کپی به کلیپ‌بورد

توقیف واحد تولیدی هیچ گره ای از کار بانک ها باز نمی کند

رئیس کل دادگستری گلستان با انتقاد از بانک های این استان که حکم توقیف اموال یا واحدهای تولیدی را در قبال مطالبات معوقشان اخذ می کنند، گفت: این اقدام هیچ گره ای از کار بانک ها باز نمی کند
هادی هاشمیان در نشست هم اندیشی و بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و تجار گنبدکاووس با بیان اینکه بانک ها نمی توانند واحد تولیدی توقیف شده را اداره کنند، تصریح کرد: توقیف ملک واحدهای تولیدی توسط بانک ها تنها به رکود تولید و مشکلات بیکاری می افزاید.
وی با اشاره به تشکیل کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذار در مرکز استان اضافه کرد: این کمیته وظیفه دارد امنیت قضایی را برای حمایت از سرمایه گذار تضمین کند زیرا امنیت نخستین شرط برای سرمایه گذاری است.
وی با اشاره به کسب رتبه نخست استان گلستان در پیشگیری از آسیب ها و وقوع جرم در کشور، خاطرنشان کرد: این شرایط فرصت خوبی برای سرمایه گذاری در این استان است.
رئیس کل دادگستری گلستان یادآور شد: همه تلاش ها باید معطوف به حمایت از سرمایه گذار باشد و نباید با برخی سخت گیری ها مانع سرمایه گذاری شد.
هاشمیان پیشنهاد کرد: برای حمایت قضایی از سرمایه گذاری، کمیته استانی در شهرستان ها نیز راه اندازی شود.
مهندس عبدالقدیر کریمی معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس نیز باقدردانی از برگزاری این نشست برلزوم استمرار این جلسات تاکید کرد.
کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی، حذف بروکراسی اداری، مشکلات دارایی و سختگیری بانک ها دراخذ تضمین برای پرداخت تسهیلات، جرایم سنگین بانکی و شتاب آن ها برای اجرایی کردن تضمین ها درصورت معوق شدن اقساط، از مهمترین مشکلات مطرح شده توسط برخی فعالان تولیدی و اقتصادی حاضر دراین نشست بود.
پس از پایان این نشست، شرکت کنندگان با حضور در شهرک صنعتی شهرستان گنبدکاووس، ضمتن بازدید از آن، از نزدیک با مشکلات واحدهای تولیدی آشنا شدند.

توقیف واحد تولیدی هیچ گره ای از کار بانک ها باز نمی کند

 

توقیف واحد تولیدی هیچ گره ای از کار بانک ها باز نمی کند

 

توقیف واحد تولیدی هیچ گره ای از کار بانک ها باز نمی کند

 

توقیف واحد تولیدی هیچ گره ای از کار بانک ها باز نمی کند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.