امام جمعه اهل سنت گنبد کاووس: خدمت بی ریا بهترین حیات طیبه برای مسئولان است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=105263کپی به کلیپ‌بورد

امام جمعه اهل سنت گنبد کاووس: خدمت بی ریا بهترین حیات طیبه برای مسئولان است

امام جمعه اهل سنت شهرستان گنبدکاووس با گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر و با تاکید بر ضرورت خدمت بیشتر مسئولان به مردم گفت: خدمت بی ریا به مردم بهترین حیات طیبه برای مسئولان است که باید مسئولان از این فرصت نهایت استفاده را بکنند
آخوند عبدالباسط نوری زاد، در جلسه شورای اداری شهرستان های گنبدکاووس ، آزدشهر و رامیان که با حضور وزیر کشور در گنبدکاووس برگزارشد، نظام جمهوری اسلامی را نشات گرفته از موازین الهی و نهضت عاشورا و قیام امام حسین دانست و گفت: این انقلاب با رهبری امام خمینی (ره) و جانشین خلاف ایشان در مسیر عزت و اقتدار و سربلندی گام بر می دارد.
وی گفت: چون منشاء انقلاب اسلامی، قرآن، سنت نبوی و راویات اهل بیت (ع) است، دشمنان به دنبال ایجاد تفرقه قومی و مذهبی هستند که با درایت رهبری توطئه های آنها خنثی می شود.
آخوند نوری زاد با تصریح بر این نکته که در استان گلستان، شیعه و اهل سنت بدون کمترین مشکل و سوء تفاهم با هم زندگی می کنند، افزود: در این استان علمای شیعه و اهل سنت هم گام با دیگر مسئولان در راستای رشد و اعتلای نظام جمهوری اسلامی حرکت می کنند.
در این نشست نماینده مردم شهرستان گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی نیز تنها راه توسعه استان گلستان و منطقه گنبد کاووس را توسعه صنعتی دانست.
قرجه طیار گفت: استان گلستان به دلیل نگاه نادرست مسئولان در گدشته که این استان را در ردیف استان های کشاورزی مازنداران و گیلان قرار داده بودند، از توسعه صنعتی عقب مانده است.
وی گفت: در حال حاضر استان گلستان تنها 38 صدم درصد از تولیدات صنعتی کشور را دارد که نشان از عمق ماندگی در حوزه صنعتی است.
وی با بیان اینکه 50 درصد وسعت استان گلستان را اراضی خشک و بیابانی تشکیل می دهد، اضافه کرد: این منطقه مستعد برای توسعه صنعت و استقرار منطقه آزادتجاری اینجه برون است.
وی همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، بزرگترین میراث این دوشهید بزرگوار را خدمت به مستضفین و محرومان دانست و بر لزوم الگو قرار دادن آنان از سوی مسئولان تاکید کرد.
وی همچنین توسعه روستاها و ارتقای میشعت روستاییان را از دیگر زیر ساخت های توسعه کشور و تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و برآن تاکید کرد.
طیار بر لزوم تخصیص اعتبارات ویژه برای تکمیل دو طرح مجتمع آبرسانی فجر و طرح جمع آوری فاضلاب گنبدکاووس که بیش از دو دهه از عمر آنان می گذرد و هنوز به پایان نرسیده، تاکید کرد.
نماینده مردم آزادشهر و رامیان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه کم آبی و خطر بیابانی شدن را دو عامل تهدید استان گلستان دانست و گفت:هم اکنون 97درصد آب های زیر زمینی استان در حال بهره برداری است ضمن اینکه برخی استان های همجوار هم از منابع آبی این استان استفاده کرده و یا حقابه این استان را نمی دهند.
علیرضا ابراهیمی گفت: با گذشت 20 سال از استان شدن گلستا،ن هنوز این استان از جنبه توسعه عقب مانده است.
وی با اشاره به مشکلات حوزه انتخابیه خود، گفت: از 200 هزار نفر جمعیت شهرستان های رامیان و آزادشهر، 60 هزارنفر آنان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند.
وی افزود: مشکلات معیشتی و اشتغال، مردم این حوزه انتخابیه را رنج می دهد و آنان را به ستوه آورده است.
وی گفت: 40درصد مدارس رامیان و آزادشهر تخریبی هستند و سیستم آب شرب شهری و روستایی نیز فرسوده است.
نماینده مردم آزادشهر و رامیان، با اشاره به کشاورزی بودن منطقه بر لزوم اختصاص مشوق های صادراتی برای محصولات کشاورزی و راه اندازی صنایع تبدیلی وابسته به این بخش تاکید کرد.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.