کانونهای پرورش فکری کودکان ، ظرفیت خوب علمی و فرهنگ سازی هستند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=104772کپی به کلیپ‌بورد

کانونهای پرورش فکری کودکان ، ظرفیت خوب علمی و فرهنگ سازی هستند

معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه گنبدکاووس، از کانون های پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان یک ظرفیت بسیار خوب علمی برای کودکان به منظور فرهنگ سازی و کاهش مشکلات فرهنگی درجامعه نام برد
مهندس محمد حمیدی درجلسه تجلیل از کودکان و نوجوانان برتر مسابقات و جشنواره های فرهنگی و هنری این شهرستان درسطح بین المللی، ملی و استانی، اظهار داشت: تعامل و همکاری باکانون های پرورش فکری و استفاده از ظرفیت های آن می تواند به مسئولان در فرهنگ سازی و حل زیربنایی مشکلات فرهنگی جامعه کمک کند.
وی با اشاره به قدمت چند هزار ساله فرهنگ و تمدن ایران اسلامی و دانشمندان و بزرگان حوزه فرهنگ و ادب این مرز و بوم و آثار ارزشمند آنان، گفت: کودکان و نوجوانان ایران اسلامی می توانند با الگو قرار دادن این شخصیت ها و بهره بیشتر از آثار آنان، آثاری فاخر از خود برای نسل آینده به یادگار بگذارند.
مهندس حمیدی باقدردانی از کودکان و نوجوانان گنبدی که درمسابقات و جشنواره های بین المللی مقام کسب کرده اند، اضافه کرد: این موفقیت ها نشان از نقش سازنده و ظرفیت بسیار خوب کانون های پرورش فکری کودکان و نوجوانان و مربیان آنان است.
وی تصریح کرد: فرمانداری گنبدکاووس برای بهره مندی بیشتر از ظرفیت علمی و فرهنگی کانون های پرورش فکری کودکان و نوجوانان و اعضای آن، کارگروه کودک و خانواده را زیر نظر کارشناس مشاوره امور بانوان این فرمانداری راه اندازی می کند.
فرماندار ویژه گنبدکاووس خاطرنشان کرد: کودک و نوجوان بخش اصلی خانواده است و اگر این افراد به درستی آموزش ببینند می توانند در فرهنگ سازی و کاهش آسیب های فرهنگی و اجتماعی در آینده بسیار موثر باشند.
حمیدی همچنین از راه اندازی چهارمین آسمان نما ویژه فعالیت های نجوم کشور در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره 2 گنبدکاووس با هزینه 500 میلیون ریال و راه اندازی موزه علوم ویژه کودکان و نوجوانان در کانون پرورش فکری شماره یک و نیز راه اندازی کتابخانه سیار شهری ویژه کودک و نوجوان در آینده ای نزدیک با همکاری اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان در این شهرستان خبر داد.
دراین مراسم که مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان و مربیان و کارکنان دو کانون پرورش فکری گنبدکاووس حضور داشتند، از 23 نفر از کودکان و نوجوانان این شهرستان که در مسابقات و جشنواره های بین المللی، ملی و استانی طی دو سال اخیر موفق به کسب مقام شدند و نیز پنج نفر از مربیان کانون ها، با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.

کانونهای پرورش فکری کودکان ، ظرفیت خوب علمی و فرهنگ سازی هستند

 

کانونهای پرورش فکری کودکان ، ظرفیت خوب علمی و فرهنگ سازی هستند

 

کانونهای پرورش فکری کودکان ، ظرفیت خوب علمی و فرهنگ سازی هستند

 

کانونهای پرورش فکری کودکان ، ظرفیت خوب علمی و فرهنگ سازی هستند

 

کانونهای پرورش فکری کودکان ، ظرفیت خوب علمی و فرهنگ سازی هستند

 

کانونهای پرورش فکری کودکان ، ظرفیت خوب علمی و فرهنگ سازی هستند

 

کانونهای پرورش فکری کودکان ، ظرفیت خوب علمی و فرهنگ سازی هستند

 

کانونهای پرورش فکری کودکان ، ظرفیت خوب علمی و فرهنگ سازی هستند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.