قلب برگزاری انتخابات کمیته فناوری است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=103281کپی به کلیپ‌بورد

قلب برگزاری انتخابات کمیته فناوری است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در جلسه ستاد انتخابات اظهار داشت: کمیته فناوری اطلاعات قلب برگزاری انتخابات است و کار این کمیته نباید با وقفه دچار شود چون اگر وقفه ای ایجاد شود برگزاری انتخابات با چالش مواجه می شود.
مهندس حمیدی با اشاره به اهمیت انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: بستر الکترونیکی برگزاری انتخابات باید با دقت فراهم شود.
وی با اشاره به 24 مرحله الکترونیکی برگزاری انتخابات اظهار داشت: وظایف کمیته فناوری از اهمیت ویژه ای در انتخابات برخوردار است .
وی بر فعالیت دقیق کار کمیته فناوری اطلاعات تاکید کرد و گفت: باید با حداقل ها کار حداکثری انجام دهیم.
وی با بیان اینکه هزینه برگزاری انتخابات 160 میلیارد تومان است افزود: فرمانداری باید هزینه انتخابات را نبز مدیریت کند تا برای اجرا و نظارت و برگزاری انتخابات هیچ کمبودی احساس نشود

قلب برگزاری انتخابات کمیته فناوری است

 

قلب برگزاری انتخابات کمیته فناوری است

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.