عرضه نان بدون بسته بندی در فروشگاه های گنبد کاووس ممنوع شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=102187کپی به کلیپ‌بورد

عرضه نان بدون بسته بندی در فروشگاه های گنبد کاووس ممنوع شد

شورای آرد و نان شهرستان گنبد کاووس عرضه نان های پخته شده در نانوایی ها را در فروشگاه ها ممنوع کرد .
بر اساس مصوبه این شورا فروشگاه ها فقط مجاز به عرضه نان های بسته بندی شده کارخانه ها هستند و اجازه ندارند نان های بدون بسته بندی خریداری شده از نانوایی ها را بفروشند .
معاون استاندار گلستان در این جلسه بر نظارت بیشتر بر عرضه نان در این شهرستان تاکید کرد .
فرماندار ویژه گنبد کاووس با هشدار به متخلفان آرد و نان شهرستان گفت : چنانچه تخلفی ا ز نانوایان دارای سهمیه آرد دولتی مشاهده شود بدون اغماض سهمیه آنان قطع خواهد شد .
مهندس حمیدی همچنین به کارخانه های آرد هشدار داد که هیچ بهانه ای برای عرضه آرد کم کیفیت پذیرفتنی نیست .
وی حمایت از نانوایان درستکار و افزایش کیفیت نان را از اولویت های شورای آرد و نان شهرستان گنبد کاووس بیان کرد.

عرضه نان بدون بسته بندی در فروشگاه های گنبد کاووس ممنوع شد

 

عرضه نان بدون بسته بندی در فروشگاه های گنبد کاووس ممنوع شد

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.