مادران شهدا باید با هدایتگری جامعه راه شهدا و حضرت زینب (س) را ادامه بدهند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=101867کپی به کلیپ‌بورد

مادران شهدا باید با هدایتگری جامعه راه شهدا و حضرت زینب (س) را ادامه بدهند

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در همایش مادران شهدا اظهار داشت: خانواده های شهدا و مادران شهدا باید کار زینبی کنند و هدایتگر جامعه باشند.
مهندس حمیدی با بیان اینکه وظیفه خانواده شهدا سنگینتر است افزود: خانواده شهدا مثل چراغهای نورانی هستند که باید جامعه را روشن کنند.
وی تصریح کرد: در جنگ فرهنگی که دشمنان بر علیه جوانان به راه انداخته اند افزود: وظیفه خانواده شهدا با دادن شهیدان تمام نشده است و خانواده شهدا با هدایتگری خود راه شهدا را ادامه دهند.
وی افزود: جامعه ما به ویژه قشر جوان نیازمند هدایتگری است چیزی که جامعه ما را تهدید می کند جنگهای خاموش است که جنگ از جبهه های مهران و شملچه به خانه های ما رسیده است.
وی با اشاره به اهمیت شورای مشورتی ایثارگران خدمت به خانواده های ایثارگران را عبادت دانست و با اشاره به سال 94 گفت: هر چه داریم از خانواده های شهدا است .
وی خاطر نشان کردذ : آنچه در مذاکرات دشمن را به زانو درآورد و بالاخره حق هسته ای ایران را پذیرفت به برکت خون جوانانی است که صادقانه در راه خدا هستی خود را نثار کردند

مادران شهدا باید با هدایتگری جامعه راه شهدا و حضرت زینب (س) را ادامه بدهند

 

مادران شهدا باید با هدایتگری جامعه راه شهدا و حضرت زینب (س) را ادامه بدهند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.