اولین فروشگاه آنلاین فروش صنایع دستی راه اندازی شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=101765کپی به کلیپ‌بورد

اولین فروشگاه آنلاین فروش صنایع دستی راه اندازی شد

اولین فروشگاه آنلاین صنایع دستی در استان گلستان به همت دانشگاهی علمی کاربردی گنبدکاووس ۲ افتتاح شد.
در آئین افتتاح وب سایت این فروشگاه ، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس گفت: اقتصاد مقاومتی که از سوی مقام معظم رهبری مطرح شد را دارای پیام روشنی برای تمام مدیران دانست و افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ارزشهایی دارد که از آن یک قدم هم کوتاه نخواهد آمد ارزشهایی که خون های زیادی برای آن ریخته شده است.
مهندس حمیدی با توجه به رویکرد فنی و عملی دانشگاه علمی کاربردی گفت: این دانشگاه می تواند محلی برای اتصال کلاس درس به بازار تولید و عمل باشد.
وی همچنین به تغییر رویکرد آموزشی کشور به به سمت رشته های فنی اشاره کرد و این مسئله را در تقویت امر اشتغالزایی موثر خواند.
معاون استاندار گلستان با اعلام این خبر که بزودی در گنبد برای حمایت بیشتر از صنایع دستی دومین بازارچه صنایع دستی با ظرفیت ۶۰ غرفه در طبقه فوقانی بازار روسها راه اندازی خواهد شد ابراز امیدواری کرد این تعامل و هفکری در ادامه کار برای معرفی به کل کشور و حتی جهان باشد و از تکنولوژی روز با هزینه کم و باسود بالا توفیق نمونه شدن گنبد در سطح ایران کسب شود.
خاندوزی معاون صنایع دستی اداره کل گردشگری استان گلستان نیز گفت: در راه اندازی این وبسایت رویکرد اقتصادی و فرهنگی را به هم پیوند خورده است .
خاندوزی از تشکیل کمیته ای استانی برای حمایت از این وبسایت در آینده ای نزدیک خبر داد و همچنین گفت: اقداماتی نیز برای معرفی آن از طریق وسایل ارتباط جمعی به هنرمندان انجام خواهد شد.
مهندس حمیدی اقتصاد صنایع دستی و استفاده از هنر را برای کسب درآمد یک علم و فن دانست که در کنار تمام علوم اقتصادی دارای ارزش و جایگاه خاص است.
وی با اشاره به اینکه بحث اشتغال یکی از معضلات و چالش های جدی است که با توجه به تحریم های ناجوانمردانه و بی انصافانه بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ما را از راه اندازی کارگاه و کارخانه های پیچیده با مشکل مواجه کرده است ، صنایع دستی و بکارگیری خانواده ها در این صنایع بستر و ظرفیتی مناسبی برای تقویت اقتصاد است

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.