پیکرهای پاک دو شهید گمنام در دانشگاه گنبد کاووس به خاک سپرده شدند.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=101755کپی به کلیپ‌بورد

پیکرهای پاک دو شهید گمنام در دانشگاه گنبد کاووس به خاک سپرده شدند.

همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) پیکرهای پاک و مطهر دو کبوتر سبک بال گمنام دوران دفاع مقدس بر دستان مردم تشییع و در دانشگاه گنبد کاووس به خاک سپرده شدند.
پیکر پاک این دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس با حضور اقشار مختلف مردم شیعه و سنی در فضایی حزن انگیز پس از تشییع در خیابان های گنبدکاووس و اقامه نماز به خاک سپرده شدند.
این دو شهید گلگون کفن 19 و 27 ساله در سال 1365 در عملیات کربلای چهار در منطقه ام الرصاص به شهادت رسیده اند.
این شهیدان دوران دفاع مقدس پس از سال ها در غربت ماندن، بی نام و نشان آمده اند، تا با حضورشان فضای استان گلستان را عطرآگین شود.
مردم خداجوی شهرهای مختلف استان گلستان از دو روز پیش با پیکرهای پاک و مطهر این شهدا در این شهرها وادع کردند.
آیین وداع با این شهدای گمنام دوران دفاع مقدس شب گذشته با حضور اقشار مختلف مردم اعم از شیعه و سنی در مصلی امام جعفر صادق (ع) گنبدکاووس در فضای آکنده از حزن و اندوه برگزار شد.
مردم شیعه و اهل سنت شهرستان 325 هزار نفری گنبدکاووس در شرق استان گلستان با این دو شهید، میزبان 9 شهید گمنام دفاع مقدس است.
دو شهید گمنام در محوطه امامزاده یحیی بن زید (ع) ، پنج شهید در گلزار شهدای گمنام و دو شهید دیگر نیز امروز در محوطه دانشگاه گنبدکاووس به خاک سپرده شدند

پیکرهای پاک دو شهید گمنام در دانشگاه گنبد کاووس به خاک سپرده شدند.

 

پیکرهای پاک دو شهید گمنام در دانشگاه گنبد کاووس به خاک سپرده شدند.

 

پیکرهای پاک دو شهید گمنام در دانشگاه گنبد کاووس به خاک سپرده شدند.

 

پیکرهای پاک دو شهید گمنام در دانشگاه گنبد کاووس به خاک سپرده شدند.

 

پیکرهای پاک دو شهید گمنام در دانشگاه گنبد کاووس به خاک سپرده شدند.

 

پیکرهای پاک دو شهید گمنام در دانشگاه گنبد کاووس به خاک سپرده شدند.

 

پیکرهای پاک دو شهید گمنام در دانشگاه گنبد کاووس به خاک سپرده شدند.

 

پیکرهای پاک دو شهید گمنام در دانشگاه گنبد کاووس به خاک سپرده شدند.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.