کار خیرین مدرسه ساز باید تسهیل شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=101706کپی به کلیپ‌بورد

کار خیرین مدرسه ساز باید تسهیل شود

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس گفت: دستگاههای خدمات رسان شهرستان باید در ارائه خدمات به خیرین مدرسه ساز تسهیلات لازم را پیش بینی کرده و از اطاعه وقت آنها خودداری کنند.
مهندس حمیدی درهمایش خیرین مدرسه ساز این شهرستان افزود: دستگاه هایی مانند آموزش و پرورش بایستی تعامل دو سویه با خیرین داشته باشند و مسیرها را کوتاه و شفاف نمایند.
وی اضافه کرد: پاداش واقعی کاری را که خیرین مدرسه ساز می کنند، فقط خداوند می تواند بدهد و قدردانی هایی که امروزه انجام می شود صرفا در راستای انجام وظیفه است.
معاون استاندار گلستان ادامه داد: با آماری که ارائه شده، تا کنون خیرین مدرسه ساز گنبد 97 مدرسه را ساخته و یا مقاوم سازی نموده اند.
وی افزود: با روندی که خیرین در پیش گرفته اند، بزودی صدمین مدرسه نیز تحویل آموزش و پرورش خواهد شد و لذا ضرورت دارد جشن بزرگی به این مناسبت در شهرستان برگزار شود.
وی با اشاره به افزایش جمعیت و نیازهایی که به تبع آن درست می شود، افزود: این امر ایجاب می کند، درمدرسه سازی و بازسازی مدرسه های قدیمی گام های بزرگی برداشته شود.
مهندس حمیدی خواستار جذب و مشارکت سایر مردم از طریق ابزارهایی مانند شبکه های اجتماعی و فضای مجازی تبادل اطلاعات شد.
فرید عابدی رییس انجمن خیرین مدرسه ساز شهرستان گنبد هم گفت: از بدو تاسیس این انجمن، خیرین توانسته اند 50 مدرسه را به صورت مشارکتی با آموزش و پرورش احداث کنند و 47 مدرسه را هم خود خیرین ساخته و تحویل آموزش و پرورش داده اند.
وی افزود: علاوه براینها، خیرین مکان هایی مانند سرایداری مدارس، کتابخانه و محوطه سازی نیز انجام داده اند.
عابدی ادامه داد: در سال جاری 14 قطعه زمین از سوی خیرین اهدا شده که فقط در یک مورد یکی از خیرین به نام چوپانی زمینی به مساحت هفت هزار مترمربع را در شهر گنبد برای ساخت مجتمع آموزشی تخصیص داده و ساخت آن را نیز برعهده گرفته است.
وی ادامه داد: امسال همچنین یک مدرسه 6 کلاسه به همت آیت الله نورمفیدی ساخته و بهره برداری رسید و چهار مدرسه هم مراحل پایانی را طی می کند.
عابدی از افتتاح یک مدرسه 6 کلاسه مشارکتی با هزینه دو میلیارد ریال هم خبرداد و گفت: در شرایطی که امروزه مشکلات اقتصادی همه را رنج می دهد، خیرین بدون چشمداشتی ، همچنان در امرمدرسه سازی فعال خواهند بود.
محمد حسین کمیلی رییس مجمع خیرین مدرسه ساز گلستان هم در این جلسه کار خیرین مدرسه ساز را ستود و گفت: کارهایی که خیرین مدرسه ساز می کنند در جهت تربیت آینده سازان کشور است.
وی گفت: این مجمع برای گسترش مدرسه سازی در صدد است دایره فعالین مدرسه ساز را گسترش داده و از نیروهای جدید استفاده نماید.
وی ادامه داد: بسیاری از معلمین و دانش آموزان به صورت ماهانه کمک هایی را برای مدرسه ساز اختصاص می دهند که از محل این کمک ها مدرسه هایی ساخته شده و به نام فرهنگیان نامگذاری می شوند

کار خیرین مدرسه ساز باید تسهیل شود

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.