بیش از 800 قلیان در شهرستان گنبد کاووس امحاء شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=101396کپی به کلیپ‌بورد

بیش از 800 قلیان در شهرستان گنبد کاووس امحاء شد

در راستای اجرای طرح ملی مبارزه با دخانیات 900 قلیان در شهرستان گنبد کاووس امحاء شد.
مهندس حمیدی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس از اجرای برنامه های مدون برای استمرار این طرح خبر داد و افزود:
هماهنگی هایی نیز با اصناف جهت تغییر شغل عرضه کنندگان قلیان شده است تا شغلشان را به عرضه غذا و خدمات دهی به مسافران تغییر دهند.

بیش از 800 قلیان در شهرستان گنبد کاووس امحاء شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.