بازارچه صنایع دستی در شهرستان گنبد کاووس باید هر چه سریعتر راه اندازی شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=100809کپی به کلیپ‌بورد

بازارچه صنایع دستی در شهرستان گنبد کاووس باید هر چه سریعتر راه اندازی شود

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در جلسه هماهنگی برای راه اندازی بازارچه صنایع دستی اظهار داشت: این بازارچه در مجتمع تجاری قابوس راه اندازی می شود.
مهندس حمیدی با اشاره به ظرفیتهای بالای اشتغال در بخش صنایع دستی یادآور شد: باید زمینه لازم برای فعالان صنایع دستی در روستاها فراهم شود تا بتوانند محصولات خود را به بازار عرضه کنند و در این راستا باید سرمایه گذاران این بخش شناسایی و معرفی شوند.
وی تصریح کرد: بر طبق توافق صورت گرفته شهرداری و شورا واحدهای تجاری طبقه بالای مجتمع تجاری قابوس را به مدت یکسال به فعالان صنایع دستی واگذار خواهند کرد.
قدرت شاکری رئیس میراث فرهنگی و صنایع دستی شهرستان گنبد کاووس نیز از شناسایی 20 هنرمند برای اشتغال در این غرفه ها خبر داد و گفت: نمد مالی و پلاس و گلیم و فرش ابریشم از صنایع دستی شاخص در روستاهای شهرستان هستند که بازار فروش برای آنها مهیاست.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.