فرماندار ويژه شهرستان گنبد بر لزوم نظارت بيشتر بر نرخ حمل و نقل جاده اي تاكيد كرد.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=100626کپی به کلیپ‌بورد

فرماندار ويژه شهرستان گنبد كاووس در نشست مشترك با مدير كل حمل و نقل و پايانه هاي گلستان بر لزوم ساماندهي شركت تعاوني كاميونداران شهرستان گنبد كاووس تاكيد كرد و افزود: در بحث حمل و نقل كاميونها و جابجايي مسافر توسط اتوبوسها و ميني بوسها و وسايل نقليه خارج شهري بايد بر قيمتها نظارت كرد و در اين مورد تدابير لازم اتخاذ شود.

مهندس حميدي همچنين بر لزوم جانمايي مناسب پايانه مسافربري شهرستان گنبد كاووس تاكيد كرد.
مهدي ميقاني مدير كل حمل و نقل و پايانه هاي گلستان نيز در اين نشست با بيان اينكه حمل و نقل يكي از اركان اصلي مورد توجه دولت است توجه به اين بخش را از ضروريات برشمرد و در خصوص لزوم احداث پايانه شهر گنبد كاووس گفت: بايد در احداث و اجراي پايانه شهر گنبد كاووس فرصت سوزي نشود.
وي خواستار برگزاري همايش بزرگ ويژه موتور سواران در شهرستان گنبد كاووس با موضوع ايمني و پيشگيري از حوادث جاده اي شد.
ميقاني هدف از برگزاري اين همايش را فرهنگ سازي و اطلاع رساني به موتور سواران براي كاهش حوادث جاده اي عنوان كرد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود از راه اندازي كارگزاري ويژه صدور كارت هوشمند و بيمه تامين اجتماعي رانندگان در شهرستان گنبد كاووس واقع در خيابان سپهبد قرني خبر داد و افزود: با نزديك شدن به زمان برداشت گندم بايد به وضعيت توقفگاه كاميونداران شهرستان گنبد كاووس هم رسيدگي و تمهيدات لازم انديشيده شد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس در نشست با فعالین اقتصادی این شهرستان گفت : این شهرستان مرزی دارای ظرفیت بالا در ایجاد مزارع تولید برق خورشیدی دانست و گفت: بدون مشارکت بخش خصوصی توسعه میسر نخواهد شد.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در دیدار با بزرگان قوم بزرگ سیستانی، ضمن ابراز تشکر از محبت و برادری آنان، به اهمیت وحدت و همدلی در این منطقه اشاره کرد و گفت: حضور شما عزیزان، نماد همبستگی و وفاق در جغرافیای پهناور گنبد کاووس و استان گلستان است.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در نشست مشترک با نماینده مجلس ، مدیرکل ورزش و جوانان استان ، شهردار و شورای شهر به اهمیت ورزش والیبال در منطقه اشاره کرد و گفت: حضور آقای تقوی، رئیس هیئت والیبال کشور نشان‌دهنده اهمیت این ورزش در شهرستان ماست.
رئیس فدراسیون والیبال از عزم جدی برای بازگرداندن گنبدکاووس به لیگ برتر خبر داد و با ستایش از تغییر رویکرد مسئولان این شهر، قول داد مسیر بازگشت تیم شهرداری گنبد به سطح اول والیبال ایران را هموار کند. میلاد تقوی شامگاه شنبه در جلسه‌ای با حضور مسوولان گنبدکاووس در فرمانداری این شهر با اشاره به تلاش‌های گذشته فدراسیون برای حفظ گنبدکاووس در لیگ برتر، گفت: سال قبل، ۵۱ روز قرعه‌کشی لیگ را به تعویق انداختیم، اما اراده لازم برای تیم‌داری وجود نداشت.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
رئیس فدراسیون والیبال که برای تماشای فینال جام رمضان به گنبدکاووس سفر کرده بود در میان غوغای تماشاگران پرشور گنبدی، گفت: گنبدکاووس، قلب تپنده والیبال ایران است و جای‌ خالی تیمی از این شهر با هوادارانش در لیگ برتر به شدت احساس می‌شود. به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه ، شامگاه شنبه در سالن المپیک گنبدکاووس، از تغییر رویکرد مسئولین گلستان و گنبدکاووس برای حمایت از والیبال قدردانی کرد و نوید داد: با تمام توان مسیر بازگشت گنبد به لیگ برتر را هموار خواهیم کرد.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه گنبد کاووس گفت: دکتر کریمی با تجربیات ارزشمند خود در سطوح استانی و ملی، می‌تواند تحولات مثبتی را در این حوزه ایجاد کند. دکتر سلیمان هاشمی افزود: دکتر کریمی سابقه فعالیت در حوزه‌های اقتصادی و غیر اقتصادی در استان، به ویژه به عنوان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، و همچنین تجربه در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری را دارد. این تجارب می‌تواند به سازمان نظام مهندسی کمک کند تا در زمینه‌های مختلف به ویژه در توسعه ساخت و سازهای اصولی و پایدار، موفق‌تر عمل کند.